Молитви для тих хто вирушає в дорогу. Читайте з вірою в серці

Господи, захисти мене і мою сім'ю від всього поганого, що може трапитися в дорозі. Захисти від всякого зла і поганих людей і аварійної ситуації.

Перш ніж вирушити в дорогу, особливо далеку, необхідно помолитись, аби ця подорож була безпечною. Незалежно їсте ви на поїзді, автомобілі або автобусі.

Ці молитви потрібні для тих хто хоче безпечно почувати себе в дорозі, а також комфортно.
Молитву можна читати вголос або про себе, до початку поїздки або під час її.

Боже, я молюся про нашу сімейної поїздки. Будь ласка, покрийте кожного з нас кров’ю свого Сина Ісуса. Захистіть наших дітей від хвороб, нещасних випадків і шкоди та від поганих людей, і від хижаків. Нехай ця поїздка буде приємною і стане для нас всією сім’єю відмінним досвідом.

Так, по вірі вам буде!
Так, по вірі вам буде!

Допоможіть нам створити спогади, які наповнять наші серця і залишаться на все життя. Батько небесний, будьте стіною вогню навколо нас, коли ми їдемо до місця призначення і назад. Нехай ваше світло буде всередині нас і світить через нас на інших, яких ми зустрічаємо під час цієї подорожі. Допоможіть нашим діям бути відображенням доброти вашої любові. В ім’я Ісуса, амінь.

Боже, поки я їду з цього місця до свого кінцевого пункту призначення, я прошу Тебе захистити мою сім’ю і мене від будь-якої небезпеки. Дай мені сили та божественне здоров’я, щоб я міг безпечно водити машину і зосередитися на дорозі. Господи, захистіть нас від недбайливих і нетверезих автомобілістів.

Тримайте мене пильним, щоб я не пропустив нічого з того, що ви мені показуєте або говорите. Боже, я дякую тобі за те, що дозволив нам безпечно дістатися до місця призначення. В ім’я Ісуса, амінь.

Схожі статті

Нічого не смажу і не варю: ситна запіканка з картоплі та м’ясного фаршу для всієї сім’ї. Беру будь-яке м’ясо

Пропонуємо рецепт запіканки для ситного обіду чи вечері з доступних продуктів. Порадуйте рідних новою стравою з відмінним поєднанням картоплі та м'яса!

Дорофєєва, два Міші та один Іван написали пісню, яка потягнула на 5 млн грн: кошти підуть на благодійність

Надя Дорофєєва разом із Мішею Лебігою влаштували спільну колаборацію, зібравши більш як 5 мільйонів гривень на потреби "Азову" та постраждалих від ракетної атаки чернігівців.

Досить купувати в магазині! Зробіть самі: всього 3 інгредієнта і 10 хвилин часу – рецепт твердого сиру вдома

Приготувати смачний твердий сир у домашніх умовах – просто. Вам знадобляться 3 інгредієнти і зовсім трішки часу. Такий сир виходить не лише смачнішим магазинного, а й дешевшим.