Молитва до Господа про допомогу у вирішенні нагальних проблем. Читайте з вірою в серці

Читайте притчі Ісуса. Він говорив, що той хто наполегливо домагається і наполегливо просить, навіть у Бога, Господь змилостивиться.

Моліться не тільки коли вам важко в житті. Моліться завжди. Моліться коли, хочете подякувати Всевишньому і коли просите Його про щось. Потрібно в молитві розмовляти з Богом, без пихатих слів, а, бо ви розмовляєте зі своїм другом. Пам’ятайте вислів: “Так, по вірі вам буде! ” Моліться з вірою в серці.

Читайте притчі Ісуса. Він говорив, що той хто наполегливо домагається і наполегливо просить, навіть у Бога, Господь змилостивиться. Не залишайте навіть сумнівів, в тому що Бог вас не почує.

Так, по вірі вам буде!
Так, по вірі вам буде!

Боже, допоможи мені бути напоготові, щоб я міг твердо стояти у своїй вірі. Я знаю, що стійкість вимагає від мене рішучості та дій тому я молю про Твоєї допомоги. Допоможи мені в моєму житті. Я також молюся, щоб протягом усіх випробувань я залишався хоробрим і сильним, тому що Ти завжди зі мною і ніколи не залишиш мене. Боже, я люблю Тебе всім своїм серцем, і я дякую Тобі за те, що ти дав мені можливість розв’язувати мої проблеми та проблеми моєї сім’ї, в ім’я Ісуса, Амінь.

Господи, я вдячний Тобі за те, хто ти є. Це Твоя божественна природа гарантує, що я ніколи не залишуся без твоєї допомоги, рішучості або мотивації, поки я служу Тобі. Я радію своєму довірі та сподіваюся на Тебе, і я дякую Тобі, бо Ти допомагаєш нужденним. Я буду терплячим у своїх стражданнях і вірним у своїх молитвах, знаючи, що Ти, Боже, Ти бачив мене й Ти знаєш ширшу картину моєму житті. В ім’я Ісуса, Амінь.

Схожі статті

Мій ходовий рецепт із кабачків: подаю до столу і на свято, і на звичайну вечерю, а всі радіють та просять ще

Приготувати смачні кабачкові деруни можна просто й дуже швидко. Розповідаємо про найкращий рецепт апетитного частування, яке точно варто подати до столу.

Старший син Сергія Реброва від першого шлюбу опікується меншими: як виглядають нащадки футбольного тренера

49-річний Сергій Ребров, який нині тренує збірну України з футболу, має дорослого старшого сина від першого шлюбу та двох молодших, яких йому подарувала друга дружина Анна.

Салат з капусти як у радянській їдальні: бабуся підказала, як зробити “той самий” смак. Просто і дуже смачно

Салат з капусти – дуже смачна, поживна і корисна страва, яку зможе приготувати абсолютно кожен. Він добре поєднується з будь-якими м'ясними додатками і гарніром, так само його можна подавати окремо.