Молитви за покійних, за упокій Душі

Ці молитви читаються з чистим серцем і вірою в Господа.

Молитва за душі в чистилищі

Вічний спокій дарує їм, Господи, і так вічний світло сяє над ними. Нехай душі вірних, з ласки Божої, покояться з миром. Амінь.

Молитва за померлих родичів і друзів

Всемогутній Батько, джерело прощення і спасіння, дарує, щоб наші родичі і друзі, які пішли з цього життя, могли, завдяки заступництву Пресвятої Діви Марії і всіх святих, поділитися своїм Вічним щастям через Христа, нашого Господа. Амінь.

Молитви за покійного за прощення і мир, і за скорботних

Господь Ісус, наш Спаситель, Ти охоче віддав Себе на смерть, щоб всі люди могли врятуватися і перейти від смерті в нове життя. Послухай наші молитви, з любов’ю дивись на людей, які сумують і моляться за свого мертвого брата, сестру, батька, матір і родичів.

Господь Ісус, Ти один святий і щедрий, прости нашому брату, сестрі, батьку, матері і родичам їх гріхи ..

Вмираючи, Ти відкрив врата життя для тих, хто вірить в Тебе. Не дозволяй нашим близьким відокремитися від тебе, але Своєю славною силою дай їм світло, радість і мир на небесах, де Ти живеш на віки віків. Амінь.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.