Молитва, коли життя доводить до відчаю і потребуєш допомоги Господа

Батько, спасибі за те, що піднімаєш мене кожен раз, коли життя, і важкі часи збивають мене з ніг.

Ми страждаємо в усіх відношеннях, але не зламані, спантеличений, але не доведений до відчаю, переслідується, але не залишений, збитий, але не знищений. Ми завжди несемо в тілі смерть Ісуса, щоб життя Ісуса також могло проявлятися в наших тілах. 2 Коринтян 4: 8-10

Хоча ми відчуваємо всі види тиску, ми не розчавлені. Часом ми не знаємо, що робити і вихід неможливий. Нас переслідують інші, але Бог не залишив нас. Ми можемо бути збиті з ніг, але не розчавлені. Ми постійно беремо участь в смерті Ісуса в наших власних тілах, щоб життя воскресіння Ісуса була відкрита через наше людство.

Коринтян 4: 8-19

Небесний Батько, я втомився, і майже зломлений. Я відчуваю тиск від всіх цих обставин, що оточують мене, але я дякую Тобі, що вони не сокрушаться мене.

Я не впевнений, як це може або буде працювати для мого блага, але я кажу «ні» обескуражіванію і розпачу в ім’я Ісуса.

Я відчуваю, що все йдуть проти мене, але Батько, я дякую Тобі, що я ніколи не залишаюся один. Спасибі за те, що Ти проходиш зі мною через все це, і як мій друг, і як мій захисник.

Спасибі за те, що піднімаєш мене кожен раз, коли життя, і важкі часи збивають мене з ніг. Я дякую Тобі за підтримку і знаю, що Ти ніколи мене не кинеш напризволяще. В ім’я Ісуса. Амінь.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.