Молитва до Святого Духа

Спасибі, Святий Дух, за те, що Ти мій помічник. Спасибі, що прийшов до мене і був розрадою, захисником і заступником.

Але Помічник, Святий Дух, якого Отець пошле на моє ім’я, він навчить вас усього, і пригадає все, що Я вам сказав. Світ, я залишаю з тобою, мій світ Я тобі даю. Не так, як світ дає, Я даю тобі. Нехай ваші серця не будуть стурбовані, і нехай вони не будуть боятися. Від Івана 14: 26-27

Але коли Батько посилає Дух Святості, Той, Хто, як Я, звільняє вас, він навчить вас всьому в ім’я Моє. І він надихне вас згадати кожне слово, яке Я вам сказав.

«Я залишаю дар світу з тобою – мій світ. Чи не той крихкий мир, який дає світ, а мій досконалий світ. Не піддавайтеся страху або занепокоєння в своїх серцях – натомість будьте сміливими! Іоанна 14: 26-27

Спасибі, Святий Дух, за те, що Ти мій помічник. Спасибі, що прийшов до мене і був розрадою, захисником і заступником. Я дякую Тобі за те, що Ти мій радник і за те, що зміцнив мене. Ісус, я приймаю Твій світ.

Я визнаю, що моє серце було стурбоване, і я дозволив страху приймати рішення.

Я каюсь в цьому, і я вважаю за краще відпочивати в Тобі і дозволити Твоєму світу заспокоїти мене в моїх нинішніх обставинах і зміцнити мене мужністю, щоб протистояти цим випробуванням Твоїм Духом на моєму боці. Амінь.

Схожі статті

Цей пиріг з лаваша нагадує хачапурі, тільки готується набагато швидше. Чоловік випрошує 7 днів на тиждень

Ароматна та неймовірно смачна ачма з сиром чудово доповнить ваш щоденний раціон, а домашні будуть задоволені та нагодовані. Скоріше записуйте рецепт!

Помер батько Ані Лорак: артистка відреагувала на смерть рідної людини та показала своє фото з татом

Відома артистка Ані Лорак відреагувала на новини про смерть свого тата. Знаменитість опублікувала в соцмережі їхнє спільне фото та поділилась власними емоціями з приводу новини.

Коли вдома є старий лаваш та 1 яйце, готую цю просту закуску: рецепт моєї ледачої “подружайки”. Ділюсь

Здивувати гостей можливо, якщо знати правильні рецепти. Розповідаємо про найсмачнішу закуску з яєць і старого лаваша, з яких можна приготувати кулінарний шедевр.