Молитва, коли ви стикаєтеся з важкими часами у вашому житті. Читайте з вірою в серце. Так, по вірі вам буде!

Іноді людина потрапляє в таку ситуацію, що не знає, як їй вчинити, підказати нікому. А можливо вам просто нема до кого звернутися, тому що ви у всьому зневірилися.

У таких випадках спробуйте звернутися до Господа. Можливо ви це зробите вперше, а може, ви молитеся щодня. До Бога ніколи не пізно звернутися. Ви повинні знати, що Всевишній знає про ваші проблеми, але потрібно, щоб ви звернулися до Бога з проханням. Стукайте і відкриють вам. У будь-якому разі, коли ви щось просите у Всевишнього, просіть це з вірою.

Господи, допоможи мені надіятись на Тебе всім серцем моїм і не покладатися на розум мій, але на всіх шляхах моїх коритися Тобі. Зроби мої шляхи прямими та веди мене правильним шляхом. Я знаю, що в цьому житті будуть часи страждань і поневірянь, але допоможи мені набратися мужності, бо знаю, що ти врятував світ.

Так, по вірі вам буде!

Дай мені мужності протистояти прийдешнім випробуванням. Допоможи мені вистояти та не здаватися. Дай мені сили протистояти цим бурям. Вилий на мене Твій світ і бережи мене у Твоєму досконалому світі.

Я завжди хочу дивитися на тебе, коли приходять випробування. Замість того, щоб звинувачувати вас або шукати відповіді деінде, я хочу звернутися до вас і повністю довіритися вам. Це важко зробити, але я прошу вас допомогти мені віддати вам усі мої емоції, мої думки, мої дії.

Дякую Тобі, Господи Ісусе, за Твою допомогу в цей надзвичайно важкий час. Я знаю, що в тебе це, і в тебе є я! Я вихваляю тебе і покладаю на тебе всю свою віру та довіру. Дякую Тобі, Боже, за те, що почув і відповів на мою молитву. В ім’я Ісуса, Амінь.

Схожі статті

Вчорашнє пюре більше не викидаю, а готую з нього пишні та дуже смачні картопляні оладки: чоловік їх обожнює

Якщо у вас залишилося картопляне пюре, яке ніхто не хоче доїдати, то не обов'язково його викидати. З нього можна приготувати смачні та ситні оладки, які прийдуться всім до смаку.

Подруга дала рецепт. Тепер готую цю вечерю раз в 3 дні: чоловік у захваті, зʼїдає за 2 хвилини і просить ще

Навіть звичайну гречану кашу можна приготувати по-новому, додавши до неї прості та класичні продукти. Це так просто готувати, але смак не залишить байдужим навіть вередливих гурманів. 

Близнюкам з “Пригод Електроніка” по 58: як зараз виглядають Юрій та Володимир Торсуєви і як склалася доля

Ті, чиє дитинство припало на 80-ті роки, чудово пам'ятають фільм "Пригоди Електроніка". Після цих знімань виконавці головних ролей Юрій та Володимир Торсуєви стали справжніми знаменитостями.