Найкраща християнська молитва про допомогу Божу. Читайте душевно та з вірою в серце. Так, по вірі вам буде!

Незалежно чи читає людина Біблію, чи просто вірить у Бога, молитва завжди допоможе у скрутну хвилину. А важкий час може бути у кожної людини

На щастя для християн, Біблія ніколи не каже, що нам потрібно бути самостійними чи знаходити силу всередині себе. Вона також ніколи не каже, що у нас має бути ідеальне життя, наповнене лише щастям і без ворогів.

Бог розуміє, що це життя сповнене випробувань, болю та труднощів, і Він дійсно хоче, щоб ми завжди покладалися на Нього. Писання ясно дає зрозуміти, що труднощі прийдуть, але Писання також показує нам, що ми можемо бути слабкими та звертатися за допомогою до Бога. Але найголовніше – Бог насправді слухає і справді допомагає.

Молитва про допомогу Божу у скрутну хвилину

Так, по вірі вам буде!

Батько, Ти дозволив Своєму Сину померти жорстокою смертю на Хресті, заплативши за наші гріхи, і через його воскресіння Ти дав нам вічне життя та доступ до Твоєї слави. О Господи, дякую Тобі! У кожній ситуації в нашому житті ми пам’ятаємо, що Ти маєш владу над усім. Нехай кожне випробування, через яке ми проходимо в цьому житті, наближає нас до Тебе. Наша сьогоднішня молитва за наших ворогів, наших змовників та наших ворогів. Ми всі недосконалі, і Ти любиш усіх нас однаково. Допоможи нам залишити правосуддя біля Твоїх ніг, шукаючи миру та чутливості Духа, перш ніж відкривати ворота нашим емоціям.

Право наші серця, щоб поставити Вас біля керма. Благослови наші уми звертатися до Тебе за розв’язання проблем, які ставлять нас спиною до стін. Допоможи нам чинити опір пліткам і лихослів’ю, осуду та непотрібним нападкам на чужий характер. Коли ми в біді, допоможи нам згадати хрест. У найтяжчій з усіх ситуацій Христос переміг смерть. Нам не обіцяно, що цей світ буде легким чи справедливим, але Ти гарантуєш Свою присутність і Твоє кохання. Даруй нам сміливість дотримуватись Твоїх стандартів. Ти добрий, весь час. В ім’я Ісуса, амінь.

Схожі статті

В гостях спробувала цей смаколик та випросила собі рецепт: пухкий морквяний пиріг зі сметанним кремом

Морквяний пиріг має не лише ефектний яскравий вигляд, а й є дуже смачним. Випічка пухка, ніжна і не суха. Пиріг виходить вологим як кекс, а сметанний крем довершує цю страву.

Улюблений салат “Грибна галявина” з копченим м’ясом: виходить водночас і соковитий, і такий ніжний. Ідеально

Шарові салати – найкращий варіант страви для будь-якого свята. Розповідаємо, як приготувати смачну закуску з куркою та грибами, яка приємно здивує всіх.

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.