3 молитви про допомогу, які втішать вас і додадуть сили. Читайте з вірою в серце. Так, по вірі вам буде!

Коли ви не знаєте, що робити у важкій ситуації та нема до кого звернутися, то здається, що ви одні в цьому світі. Зверніться з молитвою про допомогу до Всевишнього

Молитва про допомогу, яка втішить

Боже мій, деякі дні здаються надто важкими. Мені боляче, я борюся, борюся зі страхом та занепокоєнням на кожному кроці. Але серед усього цього ти не залишив мене напризволяще. Вибач мені за сумніви, що Ти тут. Вибач мені за те, що я думав, що ти забув. Вибач мені за віру в те, що я якимось чином знаю найкращий шлях. Ви повністю заслуговуєте на довіру. Ти всемогутній. Ти можеш. Ти — Господь над кожною ситуацією, якою б важкою вона не здавалася. Ти цілитель і ніколи не розтратиш горе, яке я несу сьогодні. Все можливе з тобою.

Я молюся не лише про своє горе, а й про тих, хто журиться сьогодні. Я прошу Твоєї втіхи, щоб оточити тих, хто плаче. Я молюся про те, щоб світ Твоєї присутності покрив наші уми та думки, оскільки Ти нагадуєш нам, що ворог ніколи не зможе вкрасти нас із Твоїх рук. В ім’я Ісуса, амінь.

Псалом 86

Так, по вірі вам буде!
Так, по вірі вам буде!

Почуй мене, Господи, і відповідай мені,
бо я безпорадний і слабкий.
Врятуй мене від смерті, бо я вірний Тобі, спаси мене, бо я Твій слуга і надіюся на Тебе.

Ти мій Бог, так будь милостивий до мене, я молюся тобі весь день.
Радуй раба Твого, Господи, бо мої молитви звернені до вас. Ти добрий до нас і всепрощаючий, повний постійного кохання до всіх, хто молиться тобі. Почуй, Господи, молитву мою;
почуй мій крик про допомогу.
Я закликаю тебе в важку хвилину,
бо ти відповідаєш на мої молитви. В ім’я Ісуса, амінь

Молитва про допомогу під час хвороби

Дорогий Ісус, Божественний Лікар і Цілитель хворих, я звертаюся до Тебе в цей час хвороби. Дорогий Утішитель скорботних, полегш турботи та печалі Твоєї лагідною любов’ю і даруй нам благодать і силу прийняти цей тягар. Ми віддаємо наші турботи у Твої руки. Ми просимо, щоб Ти знову вилікував Твого слугу. Насамперед даруй нам милість визнати Твою Волю, навіть якщо ми не розуміємо її. В ім’я Ісуса, амінь.

Схожі статті

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.