Сильні молитви за мир і розбиті сім’ї. Читайте душевно та з вірою в серце. Так, по вірі вам буде!

Більшість людей губляться, коли у них у сім'ї починають складатися погані стосунки. Вони хочуть повернути все назад, але не знають, як це зробити. Для цього є молитви

Молитва за мир

Дорогий Бог, наш світ розривають війни та насильство. Я молюся, щоб ви подарували цьому світ, який можна знайти лише у вас. Я молюся за тих, хто страждає від наслідків війни та насильства. Я молюся, щоб ви забезпечили їм фізичне та психічне зцілення. Я молюся про припинення цих воєн та актів насильства. Я молюся за твою спокуту. Я молюся за припинення всіх поділів між людьми, групами та народами. Я молюся за ваше зцілення. Я молюся про припинення всіх травм та страждань. Я молюся, щоб твоя любов панувала над усім. В ім’я Ісуса, амінь. (Прочитайте: Євреїв 12:12–14).

Молитва про розбиті сім’ї

Так, по вірі вам буде!
Так, по вірі вам буде!

Дорогий Боже, у цьому світі так багато руйнувань. Будь ласка, будьте з кожною сім’єю, яка страждає. Я молюся, щоб ви підтримували єдність сімей, які люблять вас. Я молюся за примирення. Я молюся за кожну людину, чия сім’я розпалася через розлучення, жорстоке поводження, відмову, наркотики, алкоголь, смерть та будь-які інші обставини. Я молюся, щоб вони могли знайти у вас надію. Я молюся за сім’ї, що знаходяться на межі розпаду; Я молюся, щоб ви їх зцілили. Я молюся за тих, хто не має сім’ї. Нехай вони знайдуть люблячу, добру і підтримуючу сім’ю. Дозвольте їм знайти сім’ю в Божому Царстві. Забезпечте їм комфорт, який можете надати лише ви. В ім’я Ісуса, амінь. (Читайте: Псалми 15–18)

Схожі статті

Подруга дала рецепт. Тепер готую цю вечерю раз в 3 дні: чоловік у захваті, зʼїдає за 2 хвилини і просить ще

Навіть звичайну гречану кашу можна приготувати по-новому, додавши до неї прості та класичні продукти. Це так просто готувати, але смак не залишить байдужим навіть вередливих гурманів. 

Близнюкам з “Пригод Електроніка” по 58: як зараз виглядають Юрій та Володимир Торсуєви і як склалася доля

Ті, чиє дитинство припало на 80-ті роки, чудово пам'ятають фільм "Пригоди Електроніка". Після цих знімань виконавці головних ролей Юрій та Володимир Торсуєви стали справжніми знаменитостями.

Із цим рецептом діти полюбили запіканку. Тепер доводиться готувати подвійні порції: шоколадно-сирна смакота

Усім знайома сирна запіканка. Багато хто любить її, але діти часто не сприймають цей смак. Це легко виправити, зробивши запіканку наполовину шоколадною. Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.