3 сильні молитви про подолання страху та захисту від нього. Читайте душевно та з вірою в серце. Так, по вірі вам буде!

Author name 16 May 2022 в 14:05

Поділитися статтею

Людині властиво бояться. Від чого виникає страх людина, може не здогадуватися. Однак постійно перебувати в страху – це неправильно

Іноді людина може бути слабкою і боїться чогось. Незалежно від того, що у вас викликає страх, необхідно протистояти йому, інакше це може призвести до непередбачуваних обставин. Молитви від страху допоможуть вам.

Боже. Милостивий Небесний Батько. Я наляканий. Я хвилююся. Я турбуюсь. Я не знаю, що буде зі мною, моїми сусідами чи моєю країною. Я потребую тебе зараз більше, ніж будь-коли. Мені треба, щоб ти підтримав мене, обійняв мене та притиснув до себе. Будь ласка, нагадуй мені день за днем, годину за годиною, хвилину за хвилиною та секунду за секундою, що ти тут. Що ти любиш мене? Що ти маєш? В ім’я Ісуса. Амінь

Так, по вірі вам буде!
Так, по вірі вам буде!

Небесний Батьку, допоможи мені у всі мої дні. Навчи мене не хвилюватись. Нагадай мені не хвилюватися. Як сказано в Посланні до Филип’ян: “Не дбайте ні про що, але завжди в молитві та проханні з подякою відкривайте свої бажання перед Богом”. Я проголошую вам свої прохання прямо зараз. Мені потрібна допомога. Ти мені потрібен. Я вдячний тобі. В ім’я Ісуса. Амінь
Дорогий Боже, я прийшов раніше за тебе. Я кладу свій страх і тривогу до твоїх ніг. Я прошу тебе допомогти мені подолати всі сумніви та страхи, коли я відчуваю, що мене розчавили. Нагадай мені, що ти могутній Бог. Нагадай мені, що можу довіряти тобі. Я знаю, що не можу це зробити самостійно. Ти мені потрібен. В ім’я незрівнянного Ісуса я молюся. Амінь

Подписывайтесь на YouTube канал Одна минута
– Все скандалы января 2022 – Волочкова, Тринчер, Градский и другие

Ще рекомендуємо прочитати:

Поділитися статтею