3 потужні та дієві молитви про співчуття. Читайте душевно та з вірою в серце. Так, по вірі вам буде!

Багато людей не знають що робити, коли потрібно виявити співчуття до іншого. Вони не розуміють, що потрібно іншій людині. Прочитайте молитви нижче

Ось 3 потужні молитви, щоб молитися за вас і за інших. Моліться цими молитвами про більше співчуття, про більш м’яке серце і про більшу доброту у зверненні до менш щасливих, або нужденних.

Молитва про те, щоб стати частиною змін

Люблячий Господь, є так багато речей, які просто не такі, якими вони мають бути у нашому сьогоднішньому світі. Я знаю, що Тебе засмучує те, що Твої діти більше не моляться за ці злочини. Батьку, я хочу бути частиною змін. Я можу бути лише однією людиною, але з Тобою я знаю, що можу згорнути гори. Будь ласка, дай мені Твоє жалісливе серце, очі, щоб бачити ситуації з духовного погляду, і слова, щоб молитися за них. В ім’я Ісуса, амінь.

Так, по вірі вам буде!
Так, по вірі вам буде!

Молитва про нестачу співчуття у дитини

Небесний Батько, я бачу нестачу співчуття до інших людей у моїй дитині. Мене турбує, що їхні серця не чіпають потреби інших, тому що, за Твоєю милістю, вони ніколи ні чого не потребували. Я вірю, що молитви мають вирішальне значення для нашого світу, тому я віддаю свою дитину до Твоїх рук і прошу Твоєї допомоги. Будь ласка, пом’якшіть їхнє серце стосовно інших і дай їм можливість побачити біль так, як Ти бачиш їх. В ім’я Ісуса, амінь.

Молитва про доброту

Боже, я знаю, що Ти хочеш, щоб Твої діти виявляли співчуття до тих, кому пощастило менше. Я знаю це, але я не зміг допомогти іншим, як Ти хотів би. Я знаю, що багато хто потребує доброти, Господи. Будь ласка, відкрий моє серце і наповни його Твоїм співчуттям до Твого творіння. Будь ласка, направ мене, як мені простягнути руку і полюбити менш щасливих заради Твоєї слави. В ім’я Ісуса, амінь.

Схожі статті

Онуки називають їх сандвічами, але я готую “накладанці”: ці бутерброди з фаршем улітають під чисту до крихти

Якщо немає часу не приготування пиріжків, можна обійтися простим рішенням – зробити накладанці. Це такі гарячі бутерброди з м'ясним фаршем. Їх ще можна назвати сандвічами.

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.