3 потужні та дієві молитви за свого чоловіка. Читайте душевно та з вірою в серце. Так, по вірі вам буде!

Для кожної жінки має важливе значення як почувається і де знаходиться її чоловік. Вона переймається за нього. Існують молитви, які допоможуть убезпечити його

Молитва за мир

Мабуть, одна з найсильніших молитов за чоловіка – це молитва за мир. У ці божевільні часи нам усім потрібно трохи більше за спокій! Це те, про що кожна жінка, мабуть, має щодня молитися і за свого чоловіка, і за себе!

Господи, я знаю, що ти є хранителем світу. Будь ласка, допоможи моєму чоловікові та мені пам’ятати про це в нашому житті та шукати твій спокій у кожну мить. Допоможи нам твердо триматися Твоїх обіцянок, коли ми відчуваємо стрес, хвилювання чи тривогу. Ми знаємо, що ви хочете дати нам дух радості та миру, а не страху та занепокоєння. Будь ласка, дайте моєму чоловікові сьогодні світ. Видаліть занепокоєння та роздратування з його розуму і дозвольте йому зосередитися на добрих речах. Допоможи мені створити мирні обставини та для нього, і зроби все, що в моїх силах, щоб сприяти миру в нашому шлюбі та в нашому домі. Амінь.

Молитва про допомогу у труднощах

Так, по вірі вам буде!
Так, по вірі вам буде!

Іноді я крадькома вимовляю коротку молитву за свого чоловіка, коли він стикається з проблемою. Ми всі щодня натрапляємо на труднощі, і я знаю, що будь-яка милість та підтримка, які я можу запропонувати, можуть допомогти.

Господи, у мого чоловіка зараз проблема. Ви знаєте, що це таке, тому що ви знаєте, що нам потрібно ще до того, як ми попросимо про це. Я приходжу до Тебе з Вірою зараз, Господи, щоб просити Твоєї допомоги у цій боротьбі. Будь ласка, дай моєму чоловікові втіху та спокій, а також мудрість і силу. Він може пройти через цю боротьбу тільки з вашою допомогою і милістю, тому Господь, будь ласка, дозвольте йому відчути вашу присутність і покласти на вас свою довіру і залежність. Амінь.

Молитва на день

Чому б не піднести просто щоденну молитву за свого чоловіка? Це швидкий спосіб висловити свою любов і попросити Бога подбати про нього.
Господи, я пропоную вам свою щоденну молитву за мого чоловіка, щоб він відчував вашу присутність протягом усього дня. Що він відчуває любов та підтримку своєї дружини та своєї сім’ї. І що він шукає вас у кожному рішенні. Господи, благослови його, збережи його і поверни додому до мене. Амінь.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.