4 молитви співчуття до оточуючих та допомоги їм. Читайте душевно та з вірою в серце. Так, по вірі вам буде!

До навколишніх людей необхідно ставитися з любов'ю та співчуттям. Іноді це важко зробити та пересилити себе. Молитви нижче допоможуть вам у цьому

Молитва про те, щоб співчуття йшло проти норми

Мій праведний Бог, загальна атмосфера у світі сьогодні сповнена ненависті та гніву. Допоможи мені, Господи, не стати жертвою такого мислення. Будь ласка, допоможіть мені протистояти типовій ненависті та гніву суспільства. Натомість дозволь мені дивитися на людей і реагувати на них через призму Твоєї співчутливої любові. Амінь.

Молитва про співчуття, щоб бути вірним свідком

Так, по вірі вам буде!
Так, по вірі вам буде!

Ісус, мій Спаситель, легко йти за життям і зосереджуватися лише на тому, що відбувається в моєму найближчому оточенні. Але це не Твоя воля. Багато чого відбувається у цьому світі, і Ви хочете, щоб Ваші діти були залучені та працювали на славу Вашу. Я не був співчутливим свідком для Тебе. Будь ласка, вибачте мені. Благослови мене Своєю любов’ю та співчуттям, щоб я міг бути Твоїм вірним свідком. Амінь.

Молитва про співчутливі дії щодо інших

Люблячи Бога, Ти наказав нам виявляти милосердя та співчуття один до одного. Я приходжу до Тебе по допомогу, тому що вірю, що Ти завжди даєш те, що нам потрібне для виконання Твоєї волі, а також я знаю, що мені не вистачає того, що мені потрібне. Так багато поставлено на карту в цьому втраченому і сповненому муки світі, Господи, я благаю Тебе, будь ласка, дай мені серце, яке буде співчутливим і милосердним стосовно інших. Амінь.

Молитва про відкрите і навчене серце

Господь, благодать і милість, які Ти показував мені, завжди були удосталь. На жаль, я рідко буваю настільки люблячим і добрим стосовно інших людей, як слід. Батьку, я прошу у Тебе прощення за те, що не відповідаю іншим коханням, яке Ти виявив до мене. Багато хто з заблуканих навіть не розуміє, що потребує Твоєї любові, тому доброта Твоїх дітей до них має вирішальне значення. Будь ласка, відкрий моє серце і навчи мене бути співчутливим, щоб донести Твою любов до нужденних. Амінь.

Схожі статті

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.