3 сильні і дієві молитви за вашого чоловіка, щоб у нього було все добре. Читайте душевно та з вірою в серце

Подружжя має турбуватися одне про одного. Нижче представлені молитви, які допоможуть вашому чоловікові. Потрібно кожній дружині молитися за свого чоловіка душевно і з вірою

Молитва подяки

Навіть коли у вас мало часу, намагайтеся підносити ранкову молитву за свого чоловіка. Зазвичай це коротка молитва, в якій висловлюється власна подяка за подарунок мого чоловіка.

Боже,

Дуже дякую за мого чоловіка. Я не можу уявити своє життя без нього, і це означає для мене цілий світ. Допоможи йому дізнатися, яким благословенням і подарунком є ​​для мене. Будь ласка, допоможіть мені висловити свою подяку та обожнювання йому словами та діями. Дозволь мені ніколи не приймати його як належне, Господи. Будь ласка, благослови його та збережи його. Амінь.

Молитва про уникнення спокуси

Так, по вірі вам буде!

Спокуса, на жаль, надто реальна, і вона може виявлятися у багатьох обличчях. Хоча ми можемо думати, що спокуса для наших чоловіків зазвичай має форму сексуальної спокуси, насправді існує так багато спокус (які торкаються як чоловіків, так і дружин). У багатьох ситуаціях може бути легко піддатися нашій низовинній природі та брехати, красти та обманювати, чи це великі випадки гріха або тим, що ми могли б вважати незначними. Молімось за всі види спокус, щоб наші чоловіки були захищені та наставлені.

Боже,

Спокуса всюди. Я прошу вас допомогти моєму чоловікові уникнути ситуацій, у яких він може зіткнутися зі спокусою. Дозвольте йому тікати від зла і шукати добра у всьому. Коли він зіткнеться зі спокусою, Боже, нехай він міцно триматиметься за Тебе і за Твоє слово і зробить правильний вибір. Наповнюйте його своєю силою та стійкістю перед будь-якими труднощами, з якими він стикається. Оточіть його своєю добротою і святою благодаттю. Амінь.

Бути дружиною, якої потребує ваш чоловік

Боже,

Мій чоловік гідний найкращої дружини. Допоможіть мені стати цією жінкою. Як би важко це не було, допоможи мені поставити його на перше місце і бути самовідданим. Хоча я ніколи не буду досконалим, Господи, дай мені сили продовжувати спроби. Допоможіть пам’ятати, що, служачи йому, я також служу вам. Люблячи його, я також люблю тебе. Допоможи мені бути більше схожим на Тебе, щоб я міг любити його любов’ю Христа. Амінь.

Схожі статті

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.