Молитви за гармонію між людьми: терпіть і прощайте одне одного. Читайте душевно та з вірою в серце. Так, по вірі вам буде!

Як би вам не було важко в цьому житті, потрібно прощати один одного і якомога терпіти. Люди різні, багато слабких душевно і не можуть іноді зрозуміти, що роблять

Для гармонії

Терпіть один одного і прощайте один одного, якщо у когось із вас є образа на когось. Вибач, як Господь пробачив тобі. І над усіма цими чеснотами поклади любов, яка з’єднує їх усіх разом у досконалу єдність. Колосянам 3:13-14

Господи, бажання нашого серця – жити в гармонії та єдності один з одним. Зв’яжіть свою любов з нашими серцями, щоб ми могли жити разом у цілковитій єдності. Навчіть нас піклуватися про членів нашої сім’ї та прощати інших за їхні помилки. В ім’я Ісуса, амінь.

Для мудрості

Не повертайся спиною до мудрості, бо вона захистить тебе. Люби її, і вона охоронятиме тебе. Набуття мудрості – це наймудріше, що ви можете зробити! І що б ви не робили, розвивайте здоровий глузд. Приповісті 4:6-7

Боже, ми дякуємо Тобі за те, що якщо ми просимо мудрості, Ти даруєш її нам. Нам потрібне ваше розуміння. Бо ваші шляхи вищі за наші шляхи, і ваші думки вищі за наші думки. Ви бачите те, чого ми не бачимо. Побудьте серця нашої сім’ї щиро прагнути мудрості. Допоможіть нашій сім’ї розвинути здоровий глузд. Спрямовуйте наші кроки та дайте нам напрямок у всіх сферах нашого життя. Амінь.

Так, по вірі вам буде!

Сімейні молитви! Нехай вся сім’я помолиться за це разом

Для заохочення:

Моє тіло і моє серце знемагають; Але Бог – сила мого серця і моя доля навіки. Псалом 73:26

Господи, дякуємо Тобі за Твою стійкість. Ви ніколи не зазнаєте невдачі. Ви наша сила у скрутну хвилину. Боже, ми віддаємо Тобі наші турботи, тягарі та турботи цього дня. Дякую, що нам не потрібно боятися, тому що ви завжди поруч із нами. Підбадьорить наші серця сьогодні. Нагадай нам про твою люблячу доброту. В. Ім’я Ісуса ми молимо. Амінь.

Схожі статті

В гостях спробувала цей смаколик та випросила собі рецепт: пухкий морквяний пиріг зі сметанним кремом

Морквяний пиріг має не лише ефектний яскравий вигляд, а й є дуже смачним. Випічка пухка, ніжна і не суха. Пиріг виходить вологим як кекс, а сметанний крем довершує цю страву.

Улюблений салат “Грибна галявина” з копченим м’ясом: виходить водночас і соковитий, і такий ніжний. Ідеально

Шарові салати – найкращий варіант страви для будь-якого свята. Розповідаємо, як приготувати смачну закуску з куркою та грибами, яка приємно здивує всіх.

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.