4 Потужні молитви про Божу вірність, надію і доброту. Читайте душевно та з вірою в серце. Так, по вірі вам буде!

Людина повинна завжди сподіватися, що все буде гаразд. Навіть коли надії практично немає, все одно слід сподіватися. Допоможе вам у цьому молитви

Молитва про Божу вірність

Я знаю, що Господь завжди зі мною. Я не вагаюся, тому що він поруч зі мною. Псалми 16:8

Дорогий Небесний Батьку, ми дякуємо Тобі за те, що Ти завжди поруч із нами. Ми хвалимо тебе за те, що ти ніколи не залишаєш нас і тримаєш нас за праву руку. Ми молимося в добрі часи та в погані, щоб ваша хвала була на наших вустах. Хоча земля може трястись і може піти дощ, ми не похитнемося, бо Ти завжди з нами. Нагадайте сьогодні кожному члену нашої сім’ї особливим чином, що ви знаходитесь праворуч від нас. В ім’я Ісуса, амінь.

Для дисциплінованого життя

Поки ніяка дисципліна не приносить радості, але здається сумною і болісною, проте тим, хто пройшов через її навчання, згодом вона приносить мирний плід праведності [правильне ставлення до Бога, спосіб життя і ставлення, які прагнуть відповідати волі та меті Бога]. Євреїв 12:11

Боже, ми дякуємо Тобі за повчальні моменти. Ми всією сім’єю молимося, щоб шукати мудрості та жити дисциплінованим життям. Захисти наші серця від спокус і допоможи нам жити згідно з Твоєю волею та цілями нашого життя. В ім’я Ісуса, амінь.

Так, по вірі вам буде!

Для впевненої надії

Я молюся, щоб Бог, джерело надії, повністю наповнив вас радістю і миром, тому що ви довіряєте Йому. Тоді ти переповнишся впевненою надією через силу Святого Духа. Римлянам 15:13

Господи, ми радіємо сьогодні, бо Ти ніколи не змінюєшся. Ти такий самий учора, сьогодні та завтра. Ми дякуємо Тобі за те, що Твій Святий Дух зараз наповнює нашу сім’ю невимовною радістю і світом, що перевершує будь-яке розуміння. Чи не мир чи радість від цього світу, але від Вас. Коли ми покладаємося на Тебе, переповнюй нас, щоб ми могли бути сповнені впевненої надії. В ім’я Ісуса, амінь.

За доброту

Ніякого поганого слова нехай не виходить з уст ваших, а тільки корисне для науки інших відповідно до їхніх потреб, щоб воно принесло користь тим, хто слухає. Ефесянам 4:29

Боже, допоможи нам говорити життя один одному цього дня. Давайте будемо добрі до нашої сім’ї та використовуватимемо слова, щоб зміцнювати одне одного. Нехай ми слухаємо, чуємо і відповідаємо один одному із жалісливими серцями. В ім’я Ісуса, амінь.

Схожі статті

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!