Великий Велесов день: як прочитати молитву, щоб достукатися до небес

Великий Велесов день - день, присвячений Велесу Зимовому. Вся природа ще спить, тому що зима, а Велес ходить-гуляє, весну зазиває.

Молитва на сьогодні:

“Молюсь за себе, за родину, за прощання із зимою. Молюся за урожай, за дари садів, за теплий травень. Нехай природа прокидається, нас радує. Нехай сонечко сходить – ніжно пестить.

Вірую в наступне: якщо людина ближче до природи, природа ближче до людини. Зірки висвітлюють дорогу, сонце гріє, вітерець охолоджує. Життя – казка. Нехай і у мене так буде!

Боже, свято Велеса – найкраще підтвердження того, що все йде своєю чергою і від нас майже не залежить. Я вірую в те, що все буде добре”.

Амінь.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Як схуднути на 6 кг за 4 тижні без спорту: ТОП-7 простих секретів

Нагадаємо, молитва на вівторок , яка розрахована на людей, які хочуть знайти фізичне здоров’я і душевний спокій.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Схожі статті

Готую на замовлення вже багато років, сусіди заздрять! Дуже смачні і ефектні бісквітні тістечка “Ніжність”

Бісквітні тістечка за цим рецептом виходять смачнішими за будь-який торт. Легкий, невагомий і нереально смачний – саме таким виходить десерт за цим рецептом.

Страва, яка ще жодного разу не залишалася у нас “на завтра”: м’ясо з картопляним пюре в духовці. Без метушні

Запечене м'ясо з картопляним пюре – це гарантовано вдала страва, яка порадує своїм смаком, ароматом і відмінним поєднанням м'яса з картоплею під апетитною скоринкою.

Свекруха пригостила рибним манником: тепер цей пиріг став нашим улюбленим. Рибу іноді заміняю на курку

Якщо приготувати тісто для рибного пирога за цим рецептом, то воно пропечеться рівномірно й не буде ефекту мокрої випічки. Тому навіть ті, хто не любить рибу, з'їдять шматочок із задоволенням.