Молитви про дарування здоров’я

Ці молитви допоможуть в лікуванні. Читати їх треба з вірою і чистим серцем.

Успокой мене в стражданнях

Люблячи Бога, я молю, щоб Ти потішив мене в моїх стражданнях, поділився умінням з руками моїх цілителів і благословили кошти, використані для мого лікування. Дайте мені таку впевненість в силі Твоїй благодаті, що навіть коли я боюся, я можу повністю довіряти Тобі Батько через нашого Спасителя Ісуса Христа. Амінь.

Терпіння в хворобі

Господь Ісус Христос, своїм терпінням страждання Ти освятив земну біль і дав нам приклад послуху волі Твого Отця. Будь поруч зі мною в мій час слабкості і болю, підтримай мене по Твоїй благодаті, щоб моя сила і хоробрість не підвела, зціли мене по волі Твоїй і допоможіть мені завжди вірити, що те, що відбувається зі мною тут, мало що значить, якщо ти даруєш мені вічне життя в Твоєму Царстві, мій Господь і мій Бог. Амінь.

Очі Милосердя

Господи, подивися на мене очима милосердя. Нехай Твоя зцілювальна рука спочиває на мені, хай Твої життєві сили течуть в кожну клітинку мого тіла і в глибини моєї душі, очищають, повертаючи мене до цілісності і силі для служіння в Твоєму Царстві. Амінь.

Молитва про самообслуговування

Господи, підніми мене заради Твоїх благословень сьогодні. Я молюся, щоб Ти помазав мене силою і турботою про себе сьогодні, завтра і завжди. Я молю, щоб Ти прикрасив мене терпінням і мудрістю. Я молюся, щоб Ти спонукав мене протягом дня робити правильні кроки, щоб гордо ходити і вести себе добре. Я молюся про всі ці речі в ім’я Господа. Амінь.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.