Відео-молитва Ісусу Христу, від зла і ворогів, видимих і невидимих

Прослухайте цю відео-молитву, повторюючи її слова до Господа. Можете, також прочитати самі молитву про захист, яка є в цій статті.

Ми хочемо бути під захистом Господа кожен день.

Як ми повинні реагувати в світі, повному ненависті, небезпеки і насильства? Коли наші діти і сім’ї знаходяться в небезпеці, ми несемо відповідальність за їх безпеку.

Що ми можемо зробити, щоб захистити їх?

Як ми можемо заручитися Божою поміччю для їх безпеки?

Бог визначив молитву як життєву силу, яку ми всі можемо використовувати, щоб захистити нас і наших близьких від зла навколо нас.

Якщо це ваше бажання, ось молитва, яка може допомогти вам висловити свої думки до Бога:

Щоденна молитва про захист

Господи Боже, я молюся про Твою захисту, коли я почну цей день. Ти – моє укриття, і під Твоїми крилами я завжди можу знайти притулок. Захищай мене від неприємностей, куди б я не йшов, і тримай зло подалі від мене. Незалежно від того, де я перебуваю, я буду дивитися на Тебе як на свого Захисника, Того, Хто бореться за мене кожен день. Твоя любов і вірність разом з Твоєї добротою і ласкою оточують мене кожен день, тому я не буду боятися того, що може піти проти мене. Я вірю в Тебе, Боже, і я дякую Тобі за Твою любов і захист. В ім’я Ісуса, Амінь.

Відео-молитва Ісуса Христа від зла і ворогів, видимих і невидимих

Схожі статті

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.

Відміряю всього по 12 ложок і отримую неймовірно смачне та повітряне “диво” до чаю: за 30 хвилин управляюсь

Для приготування смачного десерту не обов'язково розводити велике готування і брати багато інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт дуже простого, ніжного і соковитого шоколадного торта з кремом.

Брюс Вілліс собі б такого не дозволив: Потап на підтримку Каменських замість шампуню помив голову молоком

Потап останнім часом не вилазить із зашкварів. Останнім крінжем репера стала звичайна ранкова процедура бриття перед дзеркалом. Та й тут Олексій Потапенко спромігся начудити.