Молитва про мир, яка приходить через віру в Бога

Господь, світ, який приходить через віру в Тебе, перевершує все людське розуміння.

Кожен день – це можливість зміцнити нашу віру. Наш найзначніший шанс для надії приходить в тому, щоб повірити в те, що Він так сильно любить нас, що послав Свого сина стати необхідною жертвою, щоб стерти наші гріхи. Ось де наша віра починається кожен день, знаючи, що ми Його.

Молитва про мир, яка приходить через віру

«Відкрийте ворота, в які може увійти праведний народ, який зберігає віру. Ви будете підтримувати в досконалому світі тих, чиї уми непохитні, тому що вони вірять в вас ». (Ісая 26: 2-3)

Батько, світ, який приходить через віру в Тебе, перевершує все людське розуміння. Допоможи мені зберегти віру в Тебе одну, щоб я знайшов мир і не вагався в своїх думках. Світ хоче зруйнувати те, що у мене є, через віру в Тебе. Захисти мій розум і серце від речей цього світу. Заспокой мене. Амінь.

Молитва, щоб жити у вірі, виконуючи волю Бога

«Я бажаю виконати Твою волю, Боже мій, Твій закон в моєму серці. (Псалом 40: 8)

Господь, Твоя воля – моє бажання. Я хочу, щоб Твоє Слово було в моєму серці і розумі. Це корисно для всього в житті. Побудуй в мені знання Твоєї волі. Зроби бажання мого серця Бажанням Твого серця, тоді я буду радіти виконання Твоєї роботи. Я вірю тільки в Тебе. Я знаю, що ти будеш використовувати кожен день мого життя, щоб показати всім навколо мене Свою любов і милість. У мене можуть бути плани, але плани Бога візьмуть гору. Навчи мене Твою волю, бо Ти – мій Бог. Амінь.

Схожі статті

Дізналася рецепт найкращої закуски для будь-якого застілля. Йдуть як насіння: м’ясні ковбаски “Джерікі”

На застіллях завжди присутні напої, а відповідно і закуски. Чудову закуску можна приготувати і вдома. Сьогодні ми підготували рецепт м'ясних в'ялених ковбасок, які ідеально підходять для цієї ролі.

Услід за Лілією Ребрик вирішила стати мамою й Злата Огнєвіч: комбінезон більше не приховує округлий животик

Після кількох невдалих спроб побудувати сімейне гніздечко, Злата Огнєвіч, схоже, змирилася з самотністю. Та раптом на концерті у 38-річної співачки помітили чималий животик.

“Надто став сентиментальним”: Віталій Козловський поділився емоціями від першого слова свого маленького сина

Віталій Козловський поділився чудовою новиною: його син сказав перше слово. Співак показав світлину, на якій зображені ніжки малюка в батьківських долонях.