Вознесіння Господнє: коли його відзначають в цьому році. Що можна і що не можна

Вознесіння Господнє відзначається на 40 день після Воскресіння Ісуса. У зв'язку з чим ця дата, як і дата святкування Пасхи весь час змінюється щороку.

Замикає святкування Великодня – свято Вознесіння Господнє.

Він відзначається на 40 день після Воскресіння Ісуса. У зв’язку з чим ця дата, як і дата святкування Пасхи весь час змінюється щороку.

У 2020 році це світле свято відзначатиметься 28 травня. Католики святкують 21 травня.

У цей свято на обідньому столі можуть бути різне зілля: м’ясо, риба, овочі і те, що господиня готує.

Вознесіння Христа на Небо – це подія, яка все християни радісно вітаю і радіють. Тому в цей день не потрібно конфліктувати, необхідно викинути з голови погані думки і весело зустріти і провести свято.

Багато християн влаштовують народні гуляння на Вознесіння Христове. Раніше наші прадіди вважали, що весни переходить до літа. Після цього дня настає справжнє літо.

У наші дні, виходячи з ситуації, що склалася з карантином, бажано відзначати це свято в будинку з сім’єю, за святковим столом. Поздоровлення можна зробити по телефону або через соціальний мережі, скайп т. п.

Пам’ятайте, що в цей день не можна відмовляти людям у допомозі, якщо вони просять. Робіть добро, допомагайте ближнім, не очікую нічого натомість. Господь все бачить. Бог не буде байдужим до вашим старанням допомогти людям і вам воздасться сторицею.

Забороняється на це свято всі роботи в саду і на городі. Не робіть домашню роботу і не вишивайти. Не плюйте на землю, не виносьте сміття і не сваріться. Цим ви привернете на себе велику біду.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.