Помоліться цією молитвою за ваших померлих батьків

Один із способів вшанувати наших батьків після їх смерті - це регулярно молитися за упокій їхніх душ.

Ця молитва просить Бога дозволити нам знову побачити їх в «радості вічного сяйва».

Смерть наших батьків може стати важким хрестом, оскільки вони були першими, хто навчив нас любові і співчуття. І все ж наша віра говорить нам, що смерть – це не кінець, і наші обов’язки як слухняних дітей тривають.

 ""

Один із способів вшанувати наших батьків після їх смерті – це регулярно молитися за упокій їхніх душ. Це не тільки акт милосердя, молитва про те, щоб вони досягли своєї небесної Батьківщини, а й спосіб виконати 4-у заповідь: Шануй батька та матір.

Молитва за упокій батьків

О Боже, Котрий повелів нам почитати нашого батька і нашу матір, за Своїм милосердям пожалій душі мого батька і матері і прости їм їхні гріхи, і примусь мене знову побачити їх в радості вічного сяйва.

Через Христа, нашого Господа. Амінь.

Схожі статті

Коли вдома є старий лаваш та 1 яйце, готую цю просту закуску: рецепт моєї ледачої “подружайки”. Ділюсь

Здивувати гостей можливо, якщо знати правильні рецепти. Розповідаємо про найсмачнішу закуску з яєць і старого лаваша, з яких можна приготувати кулінарний шедевр.

Чоловік сказав: деруни без м’яса – картопля “на вітер”. Зробила такі на пробу і тепер не готую по-іншому

Рецептів дерунів існує безліч – їх готують з грибами, з сиром, з рибою, з яйцем, просто з картоплі. Спробуйте приготувати дуже смачні деруни з м'ясом між шарами картопельки.

Без довгого вимішування та яєць: житній хліб з хрусткою скоринкою і пористою серединкою. Забудьте про батон

Пористий житній хліб дуже просто спекти вдома. На смак ця випічка виходить смачною та оригінальною, а процес приготування принесе одне задоволення.