Молитва за дітей: моліться за своїх дітей

Господи, допоможи мені любити моїх дітей так само, як Ти любив мене.

Молитва за дітей

Дорогий Небесний Отець, дякую Тобі за дар життя. Дякую Тобі особливо за моїх дітей, яких Ти довірив мені. Воістину, вони скарб від Тебе, Господь. Вони роблять життя набагато більш насиченою. Я буду вічно вдячний (а) Тобі за те, що ти дав їх мені.

 ""

Коли мої діти ростуть, допоможи мені, батько, завжди бути для них хорошим прикладом. Допоможи мені бути благочестивим батьком. Допоможи мені любити їх так само, як Ти любив мене. Дозволь мені виховувати їх в належній дисципліні і навчанні. Господи, допоможи мені зробити так, щоб вони побачили Тебе в своїй душі і дізналися хто Ти є. Бути батьком – завдання не з легких, але з Тобою, Господь, все можливо.

Я також прошу Тебе благословити моїх дітей, Бог. Оскільки я роблю все можливе, з Твоєї допомогою, щоб навчити їх, як жити праведним життям, допоможи їм завжди робити правильні речі. Благослови їх розум здоровими навичками прийняття рішень. Нехай їх руки будуть каналами Твого благословення для своїх друзів, однокласників і родичів. Не дозволяй їх мов знищувати інших грубими словами. Швидше, нехай вони говорять слова життя, підбадьорення і благодаті. В ім’я Господа, амінь.

Схожі статті

Рецепт передала наша бабуся. Діти з’їдають по 2 штуки кожен за лічені хвилини: пишні булочки “Сметанники”

Булочки "Сметанники" знайомі багатьом із нас із дитинства. Їх нам готували бабусі, також продавали в шкільному буфеті. Сьогодні ми підготували саме цей рецепт, який подарує вам приємну ностальгію.

І чому я не готувала так раніше? Жменька фаршу і пара картоплин: ситна й смачна вечеря за 30 хвилин максимум

Картопля по-турецьки з фаршем на пательні - проста та смачна страва. Прекрасний варіант, щоб нагодувати домашніх ситним обідом, оскільки таке поєднання продуктів додає ситості та пікантності.

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.