Молитва про прощення гріхів

Господи, я прошу Твого прощення, за вчинені гріхи.

Приділіть трохи часу тому, щоб згадати, як ви, можливо, підвели Бога або інших людей, наприклад, у брехні, вдачу, бажанні, ревнощів і так далі, а потім скажіть цю молитву.

Да по вере вам будет!

Господь, я знову в тому місці, на колінах, викладаю своє життя перед Тобою.

Спасибі, що на хресті Ти крикнув: «Все скінчено».

Ти зробив це. Прощення завершено. Я можу жити вічно в Твоїй милості, Вічно в Твоєї любові. Тому я прошу зараз Твого прощення за помилки, які я зробив і речі, якими я нехтував.

Я прошу Твого прощення для людей, яких я образив по шляху, і тих, кого я не зміг любити, як Ти любиш.

Я прошу Твого прощення, Я отримаю Твоє прощення

І в своєму серці твердо вирішую, що Твоєю силою я вирішую більше не здійснювати цих помилок.

Я отримую Твоє прощення і силою Твого Святого Духа я прямую від усього, що я знаю, щоб бути неправим, і приймаю все, що я знаю про Тебе, для вічного Царства і прощення.

Господи, сила і слава завжди і на віки віків з Тобою. Амінь.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.