Молитва про Божу присутність

Господи, дякую, що Ти піклуєшся про нас, навіть коли ми не бачимо всього, що Ти робиш, навіть коли ми не можемо повністю зрозуміти Твої дії.

Дякую тобі, Боже, за те, що Ти з нами завжди, що Твоя присутність велике, і Ти чуєш наші молитви від імені тих, кого ми любимо. Ми просимо Тебе показати Себе сильним від їх імені. Нагадай їм, що для Тебе немає нічого складного, і Ти ведеш їх через цей важкий час, прикриваючи їх Своєю турботою. Ми знаємо і віримо поза всяким сумнівом, що Твоя сила і любов ніколи не підведуть.

Ти завжди заслуговуєш довіри. Ти всемогутній. Ти повністю в змозі все вирішити. Ти Господь над будь-якою ситуацією, якою б складною вона не здавалася. Ти наш цілитель і прибереш біль, яка є у нас сьогодні. Ти обіцяєш якимось чином використовувати все для добра, бо Ти – Бог, і для Тебе немає нічого складного.

Спасибі, що Ти піклуєшся про нас, навіть коли ми не бачимо всього, що Ти робиш, навіть коли ми не можемо повністю зрозуміти Твої дії. Ми знаємо, що ніщо не може відокремити нас від Твоєї великої любові і турботи, і наші близькі в безпеці в Твоїх руках.

В ім’я Ісуса, амінь.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.