Потужна молитва за дітей різного віку

Молитися за дітей - це одна з найсильніших речей, які ви можете зробити як батько, опікун або жалісливий християнин.

Діти – це дорогоцінний дар від Бога. Таким чином, коли виникають проблеми життя, легко побоюватися за їх майбутнє. Але слава Богу, у нас є дар молитися за дітей, яких ми знаємо і любимо.

Молитися за дітей – це одна з найсильніших речей, які ви можете зробити як батько, опікун або жалісливий християнин.

 ""

«Батько Бог, ми просимо Твого благословення сьогодні, коли ми молимося цією молитвою за наших дітей. Ми віддаємо належне Тобі за те, що кожен день ми можемо довіряючи Твоєї доброти. Амінь ”

Молитва для захисту моїх дітей

“Ви повинні знати, що наш Бог повністю контролює всі речі. Нагадайте собі, що «ми знаємо, що в усьому Бог діє на благо тих, хто любить його, хто покликаний згідно з його мети». римлянам 8:28

Господь, ми прославляємо Тебе за те, що Ти повністю контролюєш все речі. Я молюся, щоб Ти захистив моєї дитини.

Тримай їх здоровими і допоможи їм процвітати.

Я дякую тобі, що ти знаєш кожну волосину на їх голові.

Ти точно знаєш, коли вони піднімаються і коли вони падають.

Стеж за моєю дитиною у всіх сферах його життя і захищай його, амінь.

Схожі статті

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.