(Відео) Молитви про допомогу в бідності та нужді до Господа і до святителя Іоанна Милостивого

Молитва - це спосіб вірянина просити Бога Всемогутнього і шукати Його милості, допомоги, благодаті, сили, забезпечення - а іноді навіть чуда.

Коли я бачу когось, хто був поранений, або хто постраждав від несправедливості або потребує, я хочу зробити щось, щоб допомогти. Я хочу дати. Я хочу виправити. Я хочу сказати слова, які принесуть розраду і підбадьорення.

Молитва має силу. І молитва ніколи не буває неадекватною. Я можу запитати: “Що мої молитви зроблять для того, хто має такі відчутні потреби?” Або “мої молитви дійсно мають значення?” І відповідь “так” і “так”.

Говорити комусь, що я буду молитися за них, – це не порожня обіцянка пробурмотіти якісь сердечні, але безсилі слова Богу про безвихідну ситуацію.

Молитва – це спосіб вірянина просити Бога Всемогутнього і шукати Його милості, допомоги, благодаті, сили, забезпечення – а іноді навіть чуда – від імені людини або ситуації, яка потребує звільнення нашого Спасителя.

Насправді є багато важливих причин, чому ми повинні молитися. Прийміть Ефесян 6:12. У ньому йдеться: “Ми боротися не проти ворогів з плоті та крові, а проти злих правителів і авторитетів невидимого світу …” Ми не можемо вести духовні битви за допомогою штучних ресурсів. Духовна битва вимагає духовної зброї, а молитва – найпотужніший актив у нашому арсеналі.

По-друге, наша робота для Христа набагато більш плідна і менш вразлива для нападу ворога, коли ми знаходимося в тісному спілкуванні з Господом. Як сказано в 1 Коринтян 3, “Він може використовувати будь-якого з нас, щоб садити насіння, але саме Господь змушує речі рости.”

І, що дивно, ми можемо впливати на Бога своїми молитвами. Ви пам’ятаєте історію Єзекії з 2 Царств 20? Єзекія був смертельно хворий, і пророк Ісая сказав йому дати лад своєму будинку, тому що він збирався померти. Та Єзекія плакав і молився Господу, і Господь відповів, зсцелив його, надавши йому ще 15 років життя!

Я знаю, що, як і я, ви піклуєтеся про бідних і хочете внести свій внесок, щоб змінити їх життя. Грошові пожертви мають велике значення в наданні допомоги тим, хто живе в бідності, але моліться чи ви за тих, хто голодний і вразливий?

 ""

Якщо ні, я закликаю вас зробити це:

  1. Моліться, щоб Господь вилив Свою благодать на голодних людей – чоловіків, жінок і дітей.
  2. Моліться за дітей, які страждають від недоїдання.
  3. Моліться за тих, хто не може знайти роботу, щоб забезпечити свої сім’ї, і за дітей, які відмовляються від освіти, щоб вони могли працювати, щоб поставити їжу на стіл.
  4. Моліться за тих, хто живе без належного медичного обслуговування, за тих, хто хворий і вмирає від невиліковних хвороб.
  5. Моліться за роботу.
  6. Моліться за землю, яка є сухою і безплідною через посуху, і за людей, які втратили свої посіви та худобу.
  7. Моліться, щоб Господь торкнувся і закликав серця багатьох інших приєднатися до нас у нашій боротьбі, щоб допомогти тим, хто живе бідно.

Коли ви молитесь, дайте Богу час поговорити з вами про те, що ви можете зробити, щоб допомогти, і як Він змусить вас молитися – запитаєте Його, що у нього на серці.

І наступного разу, коли твоє серце розбурхує тяжке становище, я закликаю тебе молитися серйозно, з упевненістю через молитву.

Відео: Молитви про допомогу в бідності і нужді до Господа і до святителя Іоанна Милостивого

Схожі статті

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.

Відміряю всього по 12 ложок і отримую неймовірно смачне та повітряне “диво” до чаю: за 30 хвилин управляюсь

Для приготування смачного десерту не обов'язково розводити велике готування і брати багато інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт дуже простого, ніжного і соковитого шоколадного торта з кремом.

Брюс Вілліс собі б такого не дозволив: Потап на підтримку Каменських замість шампуню помив голову молоком

Потап останнім часом не вилазить із зашкварів. Останнім крінжем репера стала звичайна ранкова процедура бриття перед дзеркалом. Та й тут Олексій Потапенко спромігся начудити.