(Відео) Молитва від страху. Читайте душевно і з вірою в серці

Може бути дуже важко не жити в страху, тому що навіть наше повсякденне життя так невизначена.

Ми живемо в зруйнованому світі, де щодня відбуваються всілякі божевільні речі, включаючи національні проблеми, закриття підприємств, корупцію і місцеві проблеми в наших власних спільнотах.

Може бути дуже важко не жити в страху, тому що навіть наше повсякденне життя таке невизначене.

Ми не знаємо, що станеться, і чи будемо ми в безпеці в нашому оточенні. Крім того, ми стикаємося з труднощами в нашому особистому житті, включаючи нашу роботу, фінанси, відносини та всі інші речі, з якими ми стикаємося в житті. Ми не можемо допомогти собі, але час від часу опиняємося в страху.

Молитва, щоб зменшити страх

 ""

Боже, Ти знаєш, що ми живемо в шаленому і хаотичному світі.

Ти також знаєш про мою боротьбу в моєму повсякденному житті.

Коли мені стане страшно, будь ласка, допоможи мені прийти до Тебе. Успокой мої думки та емоції та відкрий моє серце Твоєму спокою, втіху і мудрості.

Допоможи мені не жити в страху. Будь ласка, зменш почуття страху і занепокоєння, які переслідують мене.

Допоможи мені відпочити в Тобі та довіритися Тобі, коли я подорожую по цьому розбитому світу. В ім’я Ісуса, Амінь!

Слава Богу, я молюся про силу, щоб бути вдячним за сьогоднішній день і за цей момент, щоб насолодитися справжнім в розпал випробувань і подякувати Богові за його милість.

Господи, допоможи мені зосередитися на тому, що Святий Дух робить в моєму житті.

Слава Богу, я не самотній у моїй боротьбі зі страхом.

У мене є Святий Дух і ангели. Святий Дух і ангели стоять зі мною і в мені.

Спасибі тобі, Господь, за перемоги в моєму житті, а не за вчинене слухняність, не бездоганну роботу, не за досконалий людський спокій, не за мою праведність, а за праведність по вірі в Ісуса і Його благодать.

Я дякую Тобі, Ісус, за те, що Ти врахував мої слабкості: невдачі, гріхи, сумніви, зневіра і коли страх контролює мої думки та дії.

Допоможи мені відмовитися від суперечок з дияволом, моєї плоттю і моєї винної совісті.

Спасибі, Господь, за те, що допоміг мені перемогти та позбавити мене від мого страху.

Допоможи мені поважати своїх ворогів і бути мудрим, як змій, і нешкідливим, як голуб.

Відео: молитва від страху

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.