Три молитви за свою сім’ю

Молитва може бути однією з найсильніших речей, які ми можемо зробити для нашої сім'ї.

Давайте будемо реальними.

Жодна сім’я не ідеальна.

Але ви знаєте одну річ, яку я можу на 100% гарантувати? Молитва допоможе.

Молитва може бути однією з найсильніших речей, які ми можемо зробити для нашої сім’ї.

В процесі молитви ви зміцнюєте свою віру з Ісусом.

Ось 3 біблійних істин про дім і сім’ю, про які ви можете молитися сьогодні:

  1. Моліться про те, щоб бути сім’єю, об’єднаної під Богом єдиного істинного Царя Ісуса Христа

Тому людина повинна залишити свого батька і свою матір і міцно триматися за свою дружину, і вони стануть одним тілом (Буття 2: 24).

Але якщо ви відмовляєтеся служити Господу, виберіть сьогодні, кому ви будете служити. Ви б віддали перевагу богів, яким ваші предки служили за межами Євфрату? Або це будуть боги аморитов, на чиїй землі ви зараз живете? Але що стосується мене і моєї сім’ї, ми будемо служити Господу (Ісус Навин 24: 15).

Батько, спасибі за мою сім’ю. Дякую за сміх, навчання, сльози і тріумфи, які наповнюють цей будинок. Я бажаю, щоб моя сім’я шукала тебе, Господь. Господи, я запрошую тебе в цей будинок. Вчи нас. Підтримай нас у Твоєму слові. Ми належимо Тобі, Бог. Чи можемо ми вшанувати Тебе нашими діями і нашими словами. Чи можемо ми будувати один одного відповідно до Твоїми принципами. Чи можемо ми продовжити прощення, коли є біль. Ми можемо прославити Тебе в наших перемогах! В ім’я могутнє Ісуса, Амінь.

2. Моліться, щоб бути мамами і татами, які є батьками з Христом в центрі будинку.

Направте своїх дітей на правильний шлях і коли вони стануть старше, вони не покинуть його (Притчі 22: 6).

І ви повинні від щирого серця присвятити себе цим заповідям. Повторюйте їх знову і знову своїм дітям. Поговоріть про них, коли ви вдома, і коли ви знаходитесь в дорозі, коли ви лягаєте спати і коли встаєте. Прив’яжіть їх до рук і носите на лобі як нагадування. Напишіть їх на дверях вашого будинку і на ваших воротах (Повторення Закону 6: 6-9).

Дякую, Боже, за дар материнства. Яка радість і благословення мої діти для мене! Але я не можу зробити це без тебе. Ти зі мною, Господь. Допоможи мені привести Свій приклад. Допоможи мені вимовити Твої слова про любов, доброту, прощення та способи їх усунення. Дух Святий, дій через мене, коли я не знаю, що робити, коли я не знаю, що сказати, коли у мене немає відповідей. Навчи мене дисциплінувати своїх дітей і встановлювати межі. Будь моїм мужністю, Батько, коли прийдуть випробування. Будь моєю фортецею. Я довіряю Тобі своє виховання в ім’я Ісуса, амінь.

 ""

3. Моліться, щоб чоловік був лідером вдома, щоб був образом Христа в будинку, щоб він володів Божою сміливістю, щоб бути солдатом, який стоїть на сторожі своєї сім’ї.

Ви будете насолоджуватися плодами своєї праці. Яким радісним і процвітаючим ви будете! Ваша дружина буде як плодоносна виноградна лоза, процвітаюча в вашому домі. Ваші діти будуть як енергійні молоді оливкові дерева, коли вони будуть сидіти за вашим столом. Це благословення для тих, хто його боїться (Псалом 128: 2-4).

Точно так само і ви, чоловіки, повинні поважати своїх дружин. Ставтеся до своєї дружини з розумінням, як ви живете разом (1 Петра 3: 7).

Спасибі, батько, за мого чоловіка. Встановіть його як главу цього будинку. Повстань в ньому, Дух Святий. Посади в ньому дух лідерства. Принесіть мужність і військову позицію, щоб він міг протистояти атакам ворога. Нехай він покладається на вас і довіряє вам. В ім’я Ісуса, амінь.

Схожі статті

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".

Якщо у вас є 1 яйце і 1 яблуко, приготуйте цей рецепт за 5 хвилин: неймовірно смачні пончики – ніжні і пухкі

Ви закохаєтесь у ці яблучні пончики вже після першого відкушеного шматочка. Вони дуже ніжні, м'які і в міру солодкі. Готуються ці смаколики швидко і з доступних продуктів.