Потужна молитва про щастя

Щастя і радість однакові? Чи справді Бог хоче, щоб ми були щасливі?

Ми всі хочемо щастя, але ми не можемо бути впевнені, як просити Бога про це або що це насправді означає.

У той чи інший час ми все намагалися знайти щастя декількома способами, які розчаровували.

Щастя і радість однакові? Чи справді Бог хоче, щоб ми були щасливі?

Ось молитва, яка може допомогти відповісти на ці питання для вас:

Молитва про щастя

Господи, я давно хочу знати і відчувати щастя у своєму житті.

Я не впевнений точно, що це означає. Але ти робиш. Я не кажу про дрібних задоволеннях. Ті приходять і йдуть, і неправильний вид залишає нас порожніми і невиконаними. Я не прошу успіху – по крайней мере, не обіцяного в цьому світі. Я бачив результат підйому по сходах – і падіння зі сходів. Деякі досягають вершини успіху і виявляють, що щастя було лише ілюзією.

Що я шукаю, так це не відсутність конфлікту, Господь, хоча я визнаю, що іноді це здається привабливим. Хто не хоче жити в світі? Хто хоче випробувати труднощі, спокуси і боротьбу, як метелик, яка вигинається, перетворюючись з кокона і мухи? Не я. Також я не благаю про багатство або визнання – якомусь особливому способі довести іншим і собі, що я маю значення, що я ціную. Ні, щастя, яке я бажаю, набагато більше. Це більше, ніж мої обставини і більше, ніж мої емоції.

Це не змінюється з лайками в Фейсбуці або з тим, що я бачу в дзеркалі. Я хочу знати, коли мої очі відкриваються вранці, що я стійкий, безпечний і досить сміливий, щоб вибрати щастя. Я не хочу, щоб воно проскакувало крізь пальці щораз, коли випробування перевіряє мою витривалість і систему переконань.

Господи, прости мене, коли я міг свідомо чи несвідомо звинувачувати Тебе в нещастя в моєму житті. Допоможіть мені взяти на себе відповідальність за мої власні відповіді і реакції.

 ""

Я думаю, що я дійсно хочу, щоб Ти, Господь, перетворив для мене моє життя в радість і задоволення, незважаючи ні на що. І Твоє Слово говорить, що Ти любиш дарувати нам таку радість. Як плід Духа, це продукт характеру, який Ти в нас будуєш, і роботу, яку Ти виконуєш через нас.

Істинне щастя – справжня радість – ось чого я прошу, Господь.

Я хочу відчути те, що приходить від Твого присутності, від того, як Ти бачиш життя з божественною мудрістю і перспективою, без провини, чистих і милосердних. Мені б дуже хотілося дізнатися, яка радість і щастя піднімають мої руки в солодкому обожнюванні Тебе і схиляють коліна в остаточному підпорядкуванні волі Твоєї.

Я хочу щастя, яке Тобі довіряє, слухається і не піде за Тобою, незалежно від того, куди веде цей шлях.

Я прошу про той тип щастя, яке робить ваше серце щасливим, про типах «бути», які ведуть до благословенне, наповненою духом життя. Тільки Ти можеш помістити таку радість в моє серце. Тільки Ти, Господь, можеш намалювати справжню посмішку на моєму обличчі. Тільки Ти можеш зробити мою радість повною і тривалою. Тому що радість, яку Ти пропонуєш, не закінчується через день, місяць або рік. Ти даруєш вічну радість, яка триває вічно.

Ось про що я говорю, Господь. Це та радість і щастя, яке я хочу.

В ім’я Ісуса,

амінь

Схожі статті

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.