Молитви за сестру. Читається з вірою в серці

Сестра на вашому боці, іноді, чи хочете ви її там чи ні.

Сестри – особливі люди. Будь вони старше або молодше, вони найближчі друзі, які у нас коли-небудь будуть, і вони знають нас краще, ніж більшість інших людей. Вони діляться твоїм досвідом, твоєї молодістю. Вони на вашому боці, іноді, чи хочете ви їх там чи ні.

Ось чому так важливо, щоб ви молилися про свою сестру або сестер. Ми можемо запропонувати один одному руку допомоги, ми можемо бути плечем, на якому можна плакати, але немає більшого благословення, ніж просити Бога працювати в життя вашої сестри.

Молитви за мою сестру

Господи, велике спасибі за те, що ти мені дав. Я відчуваю себе щасливим за своє життя і за людей, яких ви в неї вклали. Я знаю, що ви завжди доглядаєте за мною, підтримуєте мене і направляєте мене так, як ви хочете, щоб я жив. Але сьогодні, Господь, я не прийду до тебе заради себе. Сьогодні я приходжу до тебе за моєю сестрою. Вона – один з найважливіших людей, яких ви помістили в моє життя, і сьогодні я піднімаю її до вас за благословеннями.

Господи, ти дав мені сестру, яка є моєю найбільшою підтримкою. Я прошу, Господь, щоб ти захищав її серце від тих, хто проти неї. Я прошу, щоб ти благословив її бути доброю і розумною. Я прошу вас дати їй сили протистояти тим, хто спробує завдати їй болю, ведучи її по темних шляхах. Господи, я прошу, щоб ти дав їй більше серця, щоб вона стала більш чутливою до твого голосу і проникливої в її рішеннях.

 ""

Я також прошу, Господь, щоб ви благословили нас двох разом. Я прошу, щоб ви дозволили нам жити частіше. Я прошу вас вибудувати наші відносини і допомогти нам уникнути суперечок, які розривають так багато братів і сестер. Господи, я прошу, щоб ви дали мені добрі слова, щоб сказати їй. Я прошу, щоб ви дали мені більше терпіння мати справу з нею, і дати їй більше терпіння зі мною. Господь, я прошу, щоб ви дозволили нам подолати наші розбіжності таким чином, щоб зблизити нас.

І Господь, я прошу, щоб ти перетворив її в жінку Божу. Я прошу вас звернути її кроки до світлого майбутнього, повного любові і надії. Я прошу, щоб ви дали її друзям, які підтримують її і захищають її. Я прошу вас дати їй кар’єру і сім’ю, яка буде для неї настільки ж задовільною, як і для вас.

Господи, в моєму житті мало таких дорогих мені людей, як моя сестра, і я бажаю їй всього найкращого. Незалежно від того, скільки разів ми можемо сперечатися або дратувати один одного, немає іншої людини, якого я хочу, щоб бути поруч зі мною. Вона моя сестра, і я її люблю. Я пропоную її вам, щоб ви поклали руку на її життя. Я просто прошу благословення для неї.

Дякую Тобі, Господь. Я знаю, що нічого не можу без тебе, і я вдячний за це кожен день. Ви продовжуєте поміщати людей і ситуації в моє серце, і я буду продовжувати просити вас про них. Спасибі за все, що ви робите для мене, навіть ті речі, які я не бачу. В ім’я Ісуса, амінь.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.