Молитва для “приборкання язика”. Ті, хто керують своїм язиком, будуть жити довго

Люди можуть приручити всіляких тварин, птахів, рептилій і риб, але ніхто не може приручити язик. Він неспокійний і злий, повний смертельної отрути.

«Приборкання язика» – це концепція, яка гідна всіх наших зусиль. Однак апостол Яків наставляє нас, що ніхто не може цього зробити:

Люди можуть приручити всіляких тварин, птахів, рептилій і риб, але ніхто не може приручити язик. Він неспокійний і злий, повний смертельної отрути.

Але ми знаємо, що все можливо з Богом:

Тому що я можу зробити все через Христа, який дає мені сили (Фил 4:13).

Ось чому нам потрібно шукати Господа, просячи Його допомогти приручити наші язики. Я не думаю, що є кращий спосіб приборкати наші язики, ніж молитися Слову Божому, щоб допомогти нам зробити це.

О Господи, я людина, яка бажає прожити довге і процвітаюче життя (Псалом 34:12), тому, будь ласка, допоможи мені утримати язик від лихого, а уста від брехні (Псалом 34:13), Твоє слово говорить: «Ті, хто управляють своєю язиком, будуть жити довго, відкривши рот, ти все зіпсуєш »(Притчі 13: 3). Господи, допоможи мені відвернутися від зла і творити добро, в пошуках миру і його підтримці (Псалом 34: 14) тому, що я знаю, що Ти слідкуєш за тими, хто чинить правильно, і що Твої вуха відкриті для криків про допомогу (Псалом 34:15). Я зараз закликаю про Твоєї допомоги, Господь.

Господь Ісус, допоможи мені ніколи не використовувати ненормативну лексику і дозволь всьому, що я скажу, бути добрим і корисним, щоб мої слова стали підбадьоренням для тих, хто їх чує (Еф. 4:29), і допоможе мені позбутися будь-якої гіркоти, лють, гнів, грубі слова і наклеп, а також всі види злого поведінки (Еф. 4:31). Замість цього Господь допоможи мені бути добрим і ніжним і допоможи мені пробачити інших, як Ти простив мене (Еф. 4:32). Допоможи мені зробити все це, тому що я не хочу засмучувати Святого Духа (Еф. 4:30).

 ""

Нехай слова мого уста і медитації мого серця будуть приємні Тобі, Ісусу, моєму каменю і моєму Спасителю (Псалом 19:14). Господи, нехай моя розмова буде доброю і привабливою, щоб у мене була правильна відповідь для всіх (Колосян 4: 6). Господи, допоможи мені вести бездоганне життя і робити те, що правильно, завжди говорити правду від чистого серця (Псалом 15: 2) і ніколи не брехати і не шкодити моїм сусідам і не говорити зла про моїх друзів (Псалом 15: 3), знаючи , що я повинен звітувати в судний день за кожне просте слово, яке я вимовляю (Мф 12:36). Ісус, мені потрібна Твоя допомога в виконанні цих справ, щоб я міг увійти в Твоя присутність (Псалом 15: 1).

Також, Господи, не дай мені мати перекручене серце, яке шукає зла, яке постійно викликає проблеми (Притчі 6:14). Замість цього я молюся, щоб я міг бути людиною, яка виробляє добрі справи з доброго серця (Луки 6:45), тому допоможіть мені завжди зосередити свої думки на те, що істинно, і благородно, і правильно, і чисто, і прекрасно, і гідна захоплення, думати про речі, які чудові і гідні похвали (Филип’ян 4: 8). Буде очевидно, де моє серце, бо, як Ти перестерігає, «то, що я говорю, випливає з того, що у мене в серці» (Луки 6:45).

Господи, я знаю, що я не досконалий і не завжди зможу контролювати свій язик. Коли це відбувається, Господь допоможи мені завжди говорити, що я шкодую і прошу вибачення, як ви наставляли нас робити (Матвія 5:24).

В ім’я Ісуса Христа, я молю Бога, щоб Ти зробив все необхідне, щоб приручити мій язик! Амінь.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.