(Відео) Молитви Святим ангельським Силам, які захистять та сокрушать зло

Зосередьтеся на тому, що ви хочете. Вдумайтеся в слова молитви та постарайтеся подумки уявити дії, які відбуваються в молитві.

Дану молитву необхідно читати з вірою в серці та натхненням. Не обов’язково голосно або вголос, можна подумки повторювати слова цієї чудодійної молитви.

Відчуйте їх, щоб вам ніхто не заважав і сторонні звуки не відволікали вас.

 ""

Зосередьтеся на тому, що ви хочете. Вдумайтеся в слова молитви та постарайтеся подумки уявити дії, які відбуваються в молитві. Налаштуйтеся на те, що ви вірите, що молитва допоможе і захистить вас і вашу родину.

Уявіть, що Святі Ангельські Сили дали вас також силу перемогти зло. Не бійтеся нічого, просто вірте і повторюйте слова молитви та подяки Господу.

Відео: Молитви Святим ангельських Сил

Обов’язково прочитайте пости, які залишили в соціальних мережах:

“Дякую, Господи, за твою любов і милість.”

“Допоможіть нам у житті нашої про святі ангельські сили та допоможіть відрізняти правду від неправди, допоможіть перемогти зло! Амінь.”

“Дякуємо за допомогу в Ім’я Отця, і Сина, і Святого Духа Амінь !!!”

“Господь і Бог мій дякую і славлю Тебе і Матір Божу і все Небесні Сили. Амінь.”

“Як я люблю цю молитву. Сердце моє всіх любить.”

“Для щастя людини потрібна гарна сильна богоугодна всепереможна молитва, до якої хочеться звертатися знову і знову як до чистого джерела, тільки руку простягни, але на жаль, не дивлячись на простоту, до цього потрібно прийти самому, хтось інший за нас цього не зробить!”

Схожі статті

Про олів’є і шубу давно забула, бо знайшла смачну заміну: салат з найпростіших продуктів. Зникне за хвилину!

Простий рецепт салату з куркою та картоплею затьмарить класичний олів'є і стане прикрасою святкового столу. А для приготування знадобляться найпростіші продукти.

Ідеальне тісто без опари: для піци, пиріжків і булочок: розкриваю секрет, що любить тісто, яке не черствіє

Домашня випічка дуже різноманітна, майже на кожній кухні готують булочки, пиріжки, піцу, пироги. Все це можна приготувати з одного універсального тіста без опари. Рецепт у нашій статті.

Онуки називають їх сандвічами, але я готую “накладанці”: ці бутерброди з фаршем улітають під чисту до крихти

Якщо немає часу не приготування пиріжків, можна обійтися простим рішенням – зробити накладанці. Це такі гарячі бутерброди з м'ясним фаршем. Їх ще можна назвати сандвічами.