Молитва про силу в тяжкі часи. Читається з вірою в серці

Батько, дякую Тобі за те, що навіть коли всі інші йдуть і кидають мене, Ти залишаєшся.

Деякі періоди життя можуть бути такими важкими. Може бути важко навіть з чим звертатися до Бога.

2 Тимофія 4: 16-18

При моїй першій захисту ніхто не підійшов до мене, але все покинули мене. Та не пред’являть їм звинувачення! Але Господь стояв поруч зі мною і зміцнював мене, щоб через мене проповідь могла бути повністю проголошена та усі могли її почути. Так мене врятували з пащі лева. Господь позбавить мене від усякого зла і введе у Своє Небесне Царство. Йому буде слава на віки вічні. Амінь. 2 Тимофія 4: 16-18

Спочатку не було нікого, на кого я міг би розраховувати, щоб віддано стояти зі мною – всі вони втекли та кинули мене, але не тримайте це проти них зла. Бо, попри це, сам мій Господь стояв зі мною, даючи мені силу завершити моє служіння проповіді всім неєврейським народам, щоб всі вони могли почути звістку і були позбавлені пащі лева! І мій Господь буде і далі рятувати мене від усіх форм зла і давати мені життя у своєму Небесному Царстві. Нехай вся слава дістанеться йому одному на всі віки вічності! 2 Тимофія 4: 16-18

 ""

Батько, дякую Тобі за те, що навіть коли всі інші йдуть і кидають мене, Ти залишаєшся.

Спасибі за те, що навіть коли ті, хто, як я думав, будуть вічно поруч, вирішать піти, я можу повірити, що Ти підтримаєшь мене.

Батько, я приходжу до Тебе зі своїми турботами та переживаннями з приводу цього випробування, з яким я зіткнувся.

Нагадайте мені, що я не один?

Батько, я дякую Тобі за те, що ти стоїш зі мною, і я отримую Твою силу, щоб вистояти ще один день.

Спасибі за те, що я можу довіряти Вам порятунок мене від цього і всіх випробувань, з якими я зіткнуся в цьому житті. Амінь.

Схожі статті

В класичний вінегрет додала цікавий інгредієнт і перетворила його на новий салат: пікантний смак з родзинкою

Всі полюблять класичний варіант вінегрету з буряком та маринованими огірками. Але якщо додати до звичного рецепту новий інгредієнт, завдяки якому звична для нас страва вибухне новими фарбами смаку?

Рецепт розповіла свекруха. Тепер готую через день, і завжди просять більше: пиріг із печінкою та картоплею

Смачна і ситна випічка не обов'язково повинна вимагати багато складних продуктів. Наприклад, можна взяти курячу печінку, картоплю та сир. Сьогодні ми підготували рецепт саме такого простого пирога.

Відбивні ніжні, як масло: перед приготуванням вимочую м’ясо в секретній суміші, а потім і жувати не треба

Відбивні зроблені за цим рецептом виходять дуже ніжними, навіть якщо використовувати жорстке свиняче, чи яловиче м'ясо. Весь секрет у вимочуванні м'яса у секретній суміші.