Ранкові молитви, щоб почати свій день в присутності Бога

Доброго ранку, Господи!

Господь обіцяє дати вам силу, комфорт і спокій для повсякденних потреб.

Божі обітниці на сьогодні

Небесний Батько, я був таким слабким, коли справа доходила до Твоїх обіцянок і робило їх своїми. Я не дозволю своєму людському розуму відрадити мене від моєї духовної спадщини. Я буду поступатися Кожна обіцянка, яке Ти дав мені сьогодні. В ім’я Ісуса, амінь.

Доброго ранку, Господня молитва

Доброго ранку, Господи! Сьогодні новий день, шанс почати все заново. Вчорашній день пройшов, а разом з ним і жалю, помилки або невдачі, які я міг випробувати. Це хороший день, щоб радіти та дякувати, і я радий, Господь. Дякую за сьогодні, нову можливість любити, віддавати та бути тим, ким Ви хочете, щоб я був. Амінь.

Наповни мене духом сьогодні

Дорогий Господь, коли ми встаємо, щоб зустріти кожен новий день, будь ласка, дозволь нам наповнитися Твоїм духом. Куди б ми не пішли, поширюймо любов, радість, мир, добро і вірність. Дозвольте нам бажати стати більш схожими на Вас і поклонятися Вам у всьому, що ми робимо. Допоможіть нам бажати цього набагато більше, ніж гріха, який нас спокушає. Спасибі, що завжди йдете попереду нас. В ім’я Ісуса, амінь.

Щоденна молитва подяки

Дорогий Бог, Дякую за вашу дивовижну силу і роботу в нашому житті, спасибі за Вашу доброту і за Ваші благословення над нами. Спасибі за Вашу величезну любов і турботу. Спасибі за Вашу жертву, щоб у нас була свобода і життя. Вибачте нам за те, що ми недостатньо дякуємо Вам за те, хто Ви є, за все, що Ви робите, за все, що Ви дали. Допоможіть нам знову поглянути та наші серця на Вас. Оновлення наш дух, наповніть нас своїм миром і радістю. Ми любимо Тебе і потребуємо Тобі сьогодні та кожен день. Ми віддаємо належне і дякуємо Вам, тому що тільки ви варті! В ім’я Ісуса, амінь.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.