Молитви проти сатани, від депресії і коли обставини вище вас

Господи, допоможи мені керувати собою внутрішньо, бути пильним.

Молитва проти сатани

О, Боже, я даремно турбуюсь. Я не можу скористатися Твоїми нескінченними скарбами духовного комфорту. Допоможи мені упокоїтися у Твоїй мудрості та любові. Я знаю, що сатана хоче поглинути та знищити мою душу і намагається заманити мене в пастку нездорового способу мислення. Допоможи мені керувати собою внутрішньо, бути пильним проти його хитрощі та старанно чинити опір його планам. Допоможіть мені бути стійким і твердим в моїй вірі. Амінь.

Молитва від депресії та занепокоєння

Боже, ти такий добрий до мене. Дякую Тобі за те, що коли я під Твоєю рукою і впевнено покладаюся на Твою доброту, Ти усуваєш занепокоєння, які турбують мене. Ти передбачаєш і забезпечуєш всі мої потреби. Моє занепокоєння поглинена моїм довір’ям до Тебе. Спасибі за те, що Ви питали мою душу і витягли мене з депресії та занепокоєння. Я дякую Тобі, Святий Дух, за те, що привів мене в те місце, де складена моя душа, і я можу молитися і роздумувати про Тебе. Амінь.

 ""

Молитва коли обставини вище вас

О Боже, мій Спаситель, я відчуваю, що занурююся в сумніви та побоювання. Допоможіть мені знайти тверду опору, коли я навчуся довіряти Тобі. Будь ласка, підніми мою душу, щоб чіплятися за Тебе, і зосередити мій розум на Твоїх обіцянках. Я дякую Тобі за те, що Ти підтримуєш мене і даєш мені сили стояти твердо, коли я відчуваю себе пригніченим цими обов’язками. Коли я відчуваю, що мене розчавлюють обставини, я дякую Тобі за те, що можу звертатися до Тебе за милістю і силою. Амінь.

Молитва про позбавлення від всього, що пригнічує мене

Господь Ісус, я дякую Тобі за те, що Ти від усього, що пригнічує мене, тому що, Ти несеш за мене мою ношу і полегшує її. Ви даєте мені можливість робити те, що я завжди вважав неможливим. Спасибі, що звернули увагу на мої найнезначніші потреби або проблеми. Я дякую Тобі за те, що я Твоє дитя, і Ти не забув мене, навіть коли я відчуваю себе покинутим один

Популярне

Схожі статті

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.

“Хлопчик кучерявий” на святковому столі не переводиться: приготувати торт не складно, а смак і вид ідеальні

Торт "Хлопчик кучерявий" – це звичайний сметанник, але з оригінальним оформленням. Частина бісквіта просочується кремом і викладається гіркою. Виходить дуже незвично на вигляд.

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.