Свято – 21 вересня: Різдво Богородиці. Що не роблять в цей день

Згідно з традиціями, сьогодні потрібно просити Богородицю тільки про найпотаємніші мрії.

21.09.2020 року Православною церквою відзначається один з великих свят – Різдво Пресвятої Богородиці.

Діва Марія народилася в родині праведників Анни та Іоакима. Подружжя довго не мали дітей. Однак вони свято вірили, що Господь пошле їм дитини. І сталося, що Всевишньому були почуті молитви Анни та Іоакима. Згодом на світ з’явилася дівчинка, яку назвали Марія.

 ""

Вона з дитячих років навчалась служінню Господу в Єрусалимі.

Згідно з традиціями, сьогодні потрібно просити Богородицю тільки про найпотаємніші мрії. Вона обов’язково надасть допомогу і підтримку. Ви відчуєте в серці потрібні слова і будете врятовані.

Для цього ви можете усамітнитися перед іконою Богородиці поставити свічку і помолитися. Молитися треба з вірою в серці й зі свідомістю, що все, те, що ви просите – збудеться.

Люди в цей день просять Богородицю, щоб вона допомогла в народженні дитини. Також про дарування щастя в родині, щастя і любові.

Що забороняється робити в цей день

Цей день пісний. Не можна їсти м’ясні та молочні продукти, а також яйця. Під забороною знаходиться міцні алкогольні напої.

Забороняється ділити хліб або вироби з борошна з чужими людьми. Тобто хліб, і інші борошняні продукти необхідно їсти тільки в сімейному колі, поділившись ними з усіма членами сім’ї.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.