Молитви про стабільність, захист і збереження розуму

Святий Дух, допоможи мені пам'ятати, що Твоя істина незмінна.

Молитва для збереження розуму

Дорогий Бог Втіхи, я прошу Тебе зберегти моє серце і розум від всіх хвилювань і тривог. Бережіть мій розум від вторгнення тривожних думок і побоювань. Святий Дух, будь ласка, навчи мене не ігнорувати та не пригнічувати мої побоювання і страхи нездоровим способом, а просто покладати їх до Твоїх ніг з великодушною вірою, що так само як Ти проклав дорогу через Червоне море для дітей Ізраїлю, Ти поступишся мені дорогу. Амінь.

Молитва для захисту серця

Господи, будь ласка, захисти моє серце Твоїм миром і радістю. Захисти мене від цих навал трепету, які нападають на мій розум. Святий Дух, будь ласка, навчи мене і виправ все, чого не вистачає в моєму довірі до Тебе. Благослови мене повнотою і розсудливістю, бо Ти, Господь, дав мені не духу страху, але Дух сили, любові та розумного мислення. Амінь.

 ""

Молитва про мудрість і про моїх турботах

Небесний Батько, дякую Тобі за те, що я знаходжу абсолютну безпеку для своєї душі та розуму в союзі з Ісусом Христом, моїм Спасителем. Будь ласка, поділися мудрістю з моїми турботами та радій через мої турботи. Я щасливий, що в Тобі у мене непохитна позиція проти всього, що мене засмутить. Я твердо стою у Твоїй силі, щоб захистити мене. Я дякую Тобі за те, що Твій Дух підтримує мене і направляє мене. Амінь.

Молитва про стабільність

Господь, Ти моя Фортеця захисту від всієї нестабільності в моєму розумі. Дякую Тобі за те, що коли мої емоції та неспокійні думки захльостують мене, я можу бігти до Тебе. Святий Дух, допоможи мені пам’ятати, що Твоя істина незмінна, Твоє Слово непогрішно, і це моє міцну основу. Мої почуття мінливі та часто нестабільні, але в Тобі у мене є ця стабільність для мого розуму, думок, емоцій і відносин. Слава Тобі, Боже! Амінь.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.