Молитви коли потрібно впоратися з емоціями і заспокоїти розум

Господи, допоможи мені, будь ласка, з емоціями, які вирують в моїй душі.

Молитва про сплеск емоцій

Господи, допоможи мені, будь ласка, з цими емоціями, які вирують в моїй душі. Ці проблеми, занепокоєння і здивування продовжують котитися до мене, і мене наповнюють думки похмурості, негативу і безнадії. О, нехай Твій Святий Дух запанує над цими тривожними почуттями, і нехай я відчуваю надію, яку маю на Тебе, мій дорогий Спаситель. Я ще буду славити Тебе, мій Господь і мій Бог, тому що Ти мені помічник. Амінь.

Молитва, яка заспокоює мій розум

Я дякую Тобі, о Боже, мій Спаситель, за те, що Ти вірно відповів на мої молитви таким страхітливим чином. Мій Творець, Ти сформував гори Своєю силою, і я вірю, що Ти подбаєш про ці турботи та турботи, які крадуть мій світ. Ти заспокоїв бурхливі океани, і тепер я прошу Тебе заспокоїти мій розум. Я молюся в ім’я Ісуса, Хліба Життя, амінь.

 ""

Я кладу все це до Твоїх ніг – Молитва

Всемогутній Бог, коли мої думки прагнуть похитнути мій спокій в Тобі, коли тривога, хвилювання і страх турбує мене, будь ласка, нагадай мені принести все в молитві до Тебе, покласти все це до Твоїх ніг з подяку за Твою турботу і турботу, щоб ніщо не порушило спокою і безпеки, якими я володію в Тобі. Дякую Тобі, милосердний і милостивий Бог, за те, що я можу довести до Тебе всі свої прохання і тягар. Амінь.

Молитва про захист від неспокійного розуму

Господь, я приходжу до Тебе за захистом від неспокійного розуму. Вислухай і звільни мене. Мій розум пригнічений жорстокими лещатами страху. Я завжди буду хвалити Тебе, бо Ти був зі мною, дбав про мене з того часу, як я був в утробі матері, і Ти був моєю силою і захистом все моє життя. А тепер не залишай мене, чи не кидай. Будь для мене, Боже, захистом. Амінь.

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.