Молитви, коли життя руйнується і потрібно вийти з важкої ситуації

Господь, я приходжу до Тебе смиренно, просячи Твоєї сили і присутності.

Покладіться на свою молитву

Люблячий Батько, в цей момент, здається, ніхто не помічає, що я не в порядку і що моє життя руйнується. Я відчуваю себе самотнім і обділеним. Я відчуваю, що перебуваю зовні чогось, дивлюся всередину. Все, що я знаю, це те, що Ти там, і Твоєї милості буде завжди достатньо для моїх потреб. Допоможіть мені покластися на Тебе в цей низький момент в моєму житті. Я чіпляюся за Тебе щосили. Будь ласка, зробіть так, щоб в моє життя вилите фінансові благословення. Амінь.

Господи, простягни мені руку

Бог Достатку, я дуже стурбований і наповнений негативними думками, що виникають через мого фінансового становища. Я приходжу до Тебе смиренно, просячи Твоєї сили та присутності. Допоможи мені очистити мій розум і використовувати Твій дар мудрості, щоб вибрати краще для мене рішення в цій ситуації. Візьми мене за руку і підніми мене, щоб я зміг встати на ноги та знову домогтися успіху в цьому світі. Допоможіть мені зберегти мої надії, попри всі ці проблеми. Амінь.

 ""

Зміни мене молитва

Могутній Бог, наразі я прошу Твоєї божественної допомоги в моїх фінансах. Я перепробував всі наявні у мене плани, але, схоже, нічого не працює. Тепер я розумію, що тільки Ти та тільки ти можеш змінити мої обставини. Змініть мене і моє сприйняття життя. Покажи мені, що ти один контролюєш все. Ти могутній Бог, безмежний і рясний. Я молюся, щоб Ти стежив за мною і тримав мене поруч з Тобою кожен день. Амінь.

Моя постійна молитва

Отець вічності, ніщо в цьому світі не вічне, крім змін, включаючи мою важку ситуацію. Ти моя єдина постійна, і я знаю, що Твоя влада над усім буде вічною. Тримай мене ближче до себе, поки я перебуваю в цьому фінансовій кризі, оскільки я намагаюся вижити кожен день. Я вірю в Тебе, о Господи. Направ мене на шлях до фінансової свободи. Амінь.

Схожі статті

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.