Молитви про терпіння, наполегливості і силі Божій

Батько, Ти милостиво даруєш нам можливості в житті і щедро винагороджує тих з нас, хто підходить для цих цілей.

Молитва наполегливості

Отець Небесний, я знаходжу притулок в Тобі. Ти захищаєш мене, коли мене пригнічують, і ти захищаєш мене у важкі часи. Ти мій щит. Я стверджую цю істину сьогодні. Чи можу я згадати, хто Ти та що Ти робиш для мене під час хвороби. Оскільки я справляюся з фізичними та розумовими обмеженнями, чи не можу я бути розчарований або переможений. Пам’ятайте, що в Тобі моя сила відновлюється, і моя воля до завзятості оновлюється. Амінь.

Молитва про успіх

Батько, Ти милостиво даруєш нам можливості в житті та щедро винагороджує тих з нас, хто підходить для цих цілей. Але ми знаємо, що іноді життєві проблеми можуть бути величезними. Час від часу вони можуть деморалізувати, виснажуючи нашу енергію і послаблюючи наш дух. Ви, однак, пообіцяли нам успіх свого часу, якщо ми будемо наполегливі в досягненні спільної мети й продовжимо добиватися поставлених цілей. Підбадьорте нас цією істиною, щоб ми не втомилися, знаючи напевно, що наші зусилля принесуть плоди. Амінь.

 ""

Молитва про силу Божу стійкості

Бог надії, Ти Всемогутній Бог. Твоя Сила верховна, і Тобі немає рівних. Ми дякуємо Тобі за те, що Ти люб’язно надав нам привілей отримати силу. Будь ласка, дайте нам досить сил, щоб винести життєві негаразди, щоб у нас не виникло спокуси здатися. Наповніть нас мужністю і впевненістю, щоб ми могли бути терпляче спокійними в розпал лиха і не впадати у відчай і безнадія. З безмірною радістю ми дякуємо Твою люблячу силу і світ, який вона приносить. Амінь.

Молитва про терпіння

Бог – Творець, всі ми – справа рук Твоїх ми – глина. Ви хочете, щоб ми вдосконалювалися. Через життєві труднощі Ви повільно і точно формуєте нас. Допоможіть нам терпляче переносити негаразди та стійко переносити випробування, знаючи, що в цих стражданнях Ви працюєте, щоб створити Свій шедевр. Навчи нас бути спокійними та терплячими перед обличчям незгод і, подібно глині, охоче і довірливо підкорятися Руці Творця. Амінь.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.