Молитви про мудрі відносини з близькими

Господи, Твоя мудрість допомагає нам краще розуміти себе та інших.

Молитва про мудрість у відносинах

Люблячи Бога, Твоя мудрість досконала. Ваші знання абсолютні. Ви дозволяєте нам побачити наші відносини з кращого боку. Ви допомагаєте нам зрозуміти, що нам потрібно, щоб вистояти та долати конфлікти в стосунках. Ваша мудрість допомагає нам краще розуміти себе та інших. Я довіряю Тобі допомогу і силу, щоб я зміг дозволити нинішні конфлікти з моїми близькими сьогодні. Допоможіть мені ніколи не відмовлятися від них, і нехай вони ніколи не відмовляться від мене. Дайте нам терпіння та розуміння, щоб ми могли прийти до корисних компромісів і піти на жертви для поліпшення відносин. Амінь.

 ""

Молитва про особисте зростання

Отець Небесний, Твої шляхи досконалі та виконують Твої праведні плани. Важкі випробування, які Ви іноді дозволяєте нам пережити, спочатку здаються загадковими та незбагненними, але в кінцевому підсумку вони дають результати, яких ми самі бажаємо. Навчи нас завжди довіряти тому, як Ти проводиш нас через уроки життя. Допоможіть нам постійно бачити, що випробування нашої віри дає нам стійкість, в якій ми дуже потребуємо. Дозвольте нам усвідомити, що наша постійна наполегливість веде до зрілості та благочестя, якого Ви так бажаєте в нашому житті. Амінь.

Молитва із завзятістю і надії (обіцяні нагороди)

Добрий Батько, Ти – Справедливий Бог, справедливий у Своїх вчинках і милостивий до тих, хто підпорядковується Тобі та живе, щоб шанувати Тебе. Ви знову і знову нагадуєте нам, що життя не завжди буде комфортною або легкої, і з любов’ю попереджуєте нас, щоб ми були уважні до перешкод і передбачали труднощі. Але Ви також запевнили нас у Вашому постійну присутність, Вашої вірною підтримкою та Свої милостиві нагороди. Допоможіть нам проявити наполегливість, знаючи, що Твоє Слово істинно і Твої нагороди вірні тут зараз і в майбутньому житті. Амінь.

Схожі статті

Вчорашнє пюре більше не викидаю, а готую з нього пишні та дуже смачні картопляні оладки: чоловік їх обожнює

Якщо у вас залишилося картопляне пюре, яке ніхто не хоче доїдати, то не обов'язково його викидати. З нього можна приготувати смачні та ситні оладки, які прийдуться всім до смаку.

Подруга дала рецепт. Тепер готую цю вечерю раз в 3 дні: чоловік у захваті, зʼїдає за 2 хвилини і просить ще

Навіть звичайну гречану кашу можна приготувати по-новому, додавши до неї прості та класичні продукти. Це так просто готувати, але смак не залишить байдужим навіть вередливих гурманів. 

Близнюкам з “Пригод Електроніка” по 58: як зараз виглядають Юрій та Володимир Торсуєви і як склалася доля

Ті, чиє дитинство припало на 80-ті роки, чудово пам'ятають фільм "Пригоди Електроніка". Після цих знімань виконавці головних ролей Юрій та Володимир Торсуєви стали справжніми знаменитостями.