Молитви за сім’ю, про прощення гріхів сім’ї та зцілення її

Господь, істинний і міцний мир може прийти тільки від совісті, яка чиста і очищена від усіх гріхів.

Молитва подяки за мою сім’ю

Праведний Спаситель, де є вдячні серця, незабаром настане мир. Серце, задоволене вдячністю, що не сіє розбрату. Безтурботність обов’язково слід за вдячним серцем. Оскільки Ти люблячий, я дякую Тобі за неймовірні дари, які Ти подарував мені та моїй родині. Я прошу, щоб Ви продовжували дозволяти світу проявлятися між нами. Нехай він цвіте, як пишний сад, щоб інші могли бути притягнуті Твоєї викупної благодаті. Амінь.

Молитва про прощення в моїй родині

Небесний Отець, невблаганне серце подібно вогню. Він споживає все навколо, незалежно від його вартості. Ніщо не може наблизитися до нього, щоб не обпектися і не буде палити полум’ям. Навіть зараз в моїй родині панує непрощенний дух, який не згас. Це породжує розбрат і душевний біль. Він руйнує будь подобу світу. Тому тушкуйте цей жахливий вогонь своєї живою водою. Нехай він погасить кожне невблаганне серце між нами, щоб ми могли пробачити один одного, як Ти простив нас через Христа. Амінь.

 ""

Молитва про прощення гріхів моєї сім’ї

Милостивий Господь, істинний і міцний мир може прийти тільки від совісті, яка чиста та очищена від усіх гріхів. Де мучиться совість, не може бути миру. Оскільки Твій Син пролив свою кров на хресті за нас, наші гріхи прощені. Наш сланець начисто протертий. Я прошу Вас пробачити всю мою родину. Нехай дорога кров агнця згладить наші гріхи, щоб ми могли куштувати в істинному світі. Амінь.

Молитва про фізичне зцілення моєї сім’ї

О, Ісусе, мій Великий Цілитель, Ти глибоко зворушений, коли бачиш страждання Твого народу. Ви бажаєте зцілення і порятунок всім. Ви плачете над зламаним творінням, хворим гріхом. Оскільки моя сім’я вражена хворобами та іншими недугами, я прошу Тебе прийти та зцілити нас. Скажи слова відновлення наших тілах, щоб ми могли зцілитися від наших немочей і жити у світі з Тобою та один з одним. В ім’я всемогутнє, амінь.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.