Молитви про любов, доброту в сім’ї і співчуття

Світ створюється не з гніву, злоби і заздрості, а з люблячої доброти.

Молитва про безмірної любові в моїй родині

Авва Отче, Ти сказав, що світ дізнається Твій народ по тому, як вони люблять один одного. Твій народ не від цього світу, а з Твого царства, де любов – єдина мова. Таким чином, щоб жити мирно і продуктивно, дозвольте достатку любові спалахнути в цьому будинку. Нехай це буде все, що ми знаємо, щоб ми могли тільки служити один одному, як Ти служив нам. Амінь.

Молитва про доброту в моїй родині

Ісус, наш Великий Визволитель, світ створюється не з гніву, злоби та заздрості, а з люблячої доброти. Бо Ти прийшов засудити світ не з гніву, але врятувати його з Твоєї багатої любові. Тому наслідуймо Тебе в наших сімейних відносинах. Нехай цей будинок живе люблячої добротою, уникаючи всіх форм ненависті та презирства. Допоможіть нам показувати Твій благословенний образ всі дні нашого життя, щоб ми могли жити в мирі один з одним. В ім’я Твоє дорогоцінний, амінь.

 ""

Молитва про співчуття

Господь, якщо ця сім’я хоче стати чимось на кшталт Тобі, нам потрібно навчитися співчувати. Ви не змогли б померти на хресті, якби не проявили милосердя без міри. Подаруйте нам в цей день таку ж любов у нашому домі. Допоможіть нам бути миротворцями, які не розпалюючи конфлікти, але з більшим завзяттям намагаючись нести тягарі один одного. Ти велиш нам жити, як ти жив, Господь. Амінь.

Молитва про добровільну жертву

Господь Ісус, любов не корислива, як Ти вчив нас через Свого слугу Павла. Він не записує помилок і прекрасно виражається не в силі, а в жертві. Тому я смиренно підходжу до Тебе, щоб попросити Твого ласку. Подаруйте цій родині жертовне серце, щоб ми могли знайти мир як всередині, так і за межами нашого будинку. Допоможіть нам жити жертовним життям, спустошуючи себе для Тебе та один одного. Я молюся Твоїм святим ім’ям. Амінь.

Схожі статті

Його вже печуть усі мої подруги. Мій ходовий пиріг з буряка: весь секрет у тісті – воно як пух м’яке

М'який, вологий, майже як торт – саме таким виходить шоколадний пиріг за цим рецептом. Ніхто не здогадається, з чого він готується, адже в основі тіста є нестандартний інгредієнт.

Неймовірно соковита рулька в рукаві: взяла свинину, часник і спеції. Домашня ковбаса тепер на другому місці

Свиняча рулька чудово доповнить ваш арсенал рецептів. Запікається ця смакота в рукаві з часником і улюбленими спеціями, а виходить мега соковитою та апетитною.

Святковий салат “Сукня нареченої”: в радянських столових він був найдорожчим. Нереальна смакота по-простому

Святковий салат "Сукня нареченої" закохає в себе з першого шматочка. Він простий у приготуванні, недорогий в плані інгредієнтів, але дуже смачний і підійде для будь-якого застілля.