Молитви, проти образ в сім’ї, єдності та примирення

Господи, ми бажаємо єдності в нашій родині.

Молитва, що зміцнює

Вічний Бог, ми просимо Твоєї допомоги в поверненні єдності нашої сім’ї. Наші проблеми відокремили нас один від одного. Ми бажаємо знову бути щасливими та єдиними. Ми молимося про те, щоб Ви зміцнили нас, щоб подолати наші проблеми та побачити їх далі як нагороду за те, що ми повністю довіряємо Вам. Давайте будемо молитися один за одного і поділитися своїм посланням любові та надії, підкоряючись Вашої волі в нашому житті. Амінь.

Молитва єдності

Всемогутній Батько, ми молимося, щоб Ти допоміг нам згуртуватися в нашій родині. Ми були єдині цілу вічність. Ми звинувачуємо справи диявола, які намагаються дестабілізувати наш світ. У нас є деякі розбіжності, але ми не дозволяємо їм встати між нами. Допоможіть нам, щоб ми не почали битися зараз. Ми дякуємо вам за наших предків, які вселяли важливість єдності сім’ї в нашому житті. Допоможіть нам змусити їх пишатися. Нехай Твоя любов переповнює наше життя. Амінь.

 ""

Молитва примирення

Могутній Батько, ми, як двоюрідні брати, схиляємо коліна перед Тобою, просячи Твого втручання в об’єднання наших сімей. У наших батьків є свої відмінності, і ми не хочемо бути їх частиною. Ми не хочемо успадкувати їх образи. Ми хочемо допомогти їм примирити свої розбіжності. Допоможи нам зробити це, Господь. Ми бажаємо єдності в нашій родині. Ми хочемо, щоб у всіх була одна мета: беззастережна підтримка один одного в хороші та погані часи. Ми залежимо від Вас. Амінь.

Молитва, яка відкриває очі на все

Господи, дякуємо Тобі за єдність в нашій родині. Ми молимося про те, щоб ви допомогли нам продовжувати жити в гармонії та сприяти самовідданості між собою. Нехай ваша любов наповнює наші серця і відкриє нам очі на цей чудовий дар, який знаходиться прямо перед нами. Вибачте нам за те, що ми прийняли це як належне. Ми просимо Вашого благословення і захисту. Амінь.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.