Молитви від відчаю, про Божій час і нових починаннях

Господи, мені потрібне світло в кінці тунелю.

Молитва від відчаю

Ісус, мій Великий Цілитель, я плачу на колінах по Тобі. Мені потрібна ваша втіха, ваша милість, ваша присутність. Мені потрібне світло в кінці тунелю. Будь ласка, пролий світла Свого на моїх дітей і виведіть їх з їх болю і пітьми. Ми чіпляємося за нашу віру, Господь. Ми також визнаємо Твій чудовий шлях. Веди нас від відчаю до радості, щоб ми могли вихваляти Тебе свіжими голосами в найбільшій радості та відродження. Ми знаємо Твою доброту, Господь. Амінь.

Молитва про Боже часу

Небесний Отець, Ваш час чудово. Я вірю у Твій план і у Твою любов до мене. Навіть за часів болю я знаю, що Ти добрий, і Твоя доля всемогутня. Я знаю, що Ти не покинеш ні моїх дітей, ні мене. З кожним моментом неспання і з кожним болючим нагадуванням, будь ласка, звертайте мій погляд на Твій дивно прекрасний графік. Нехай мої діти бачать, як я хвалю Ваші плани та несподівані благословення. В ім’я всемогутнє, амінь.

 ""

Молитва про нові починання

Повелитель радості, я перебуваю на порозі нового життя. Це викликає у мене страх і коливання, але я знаю, що Ти будеш гуляти з моєю родиною. Нехай Ти принесеш в цю нове життя радість і любов. Нехай ви надасте можливість і сміх моїм дітям. Оновлення та зміцните нашу віру в Тебе. Будь ласка, перенесіть нас від старого до нового, від темряви до світла. І через все це ми будемо співати хвалу Твою доброту. Нехай це нове подорож буде прекрасним. В ім’я Твоє славне ми молимося, амінь.

Молитва про єдність сім’ї

Суверенний Господь, будь ласка, збери мене і моїх дітей. Сплітаємо наші розбиті серця в одне, щоб ми могли зцілювати, рости та славити Тебе як вірну сім’ю, об’єднану у Христі. Допоможіть нам у руйнуванні та допоможіть нам покластися один на одного в завтрашньому дні. Нехай наша сім’я виросте з цих негараздів. Нехай світло проникає в цей будинок. Ми просимо про це в ім’я Твого славного і вірного, Амінь.

Схожі статті

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.