Молитви про дочку, прощення і про завтрашній день

Господи, будь ласка, принеси моїм дітям посмішки та веселощі.

Молитва про прощення

Боже добра, мені потрібна твоя порада. Моє серце повно гніву, печалі та ревнощів. Будь ласка, спаси мене від цих гірких почуттів і допоможи мені пробачити. Я хочу показати любов, як і Ти, але моє серце боїться любові. Будь ласка, відновіть ці сумнівні почуття і нагадайте мені про Твої вічні та захоплюючи дух благословення. Через прощення я можу стати послідовником Христа, батьком і чоловіком, яким мені потрібно бути. Амінь.

Молитва про завтрашній день

Господь Милосердя і Любові, завтрашній день невідомий. Моє серце жадає радості, але біль нестерпний. Будь ласка, принесіть завтра блаженство, що освіжає душу. Будь ласка, принесіть моїм дітям посмішки та веселощі. Будь ласка, принесіть надію і мрії нашої сім’ї. Будь ласка, втішаючи наші втомлені серця. Я відчайдушно молюся, щоб мої діти зцілювалися через Тебе, і щоб вони бачили Твою чудову присутність і надію в кожен новий день. В ім’я Твого славного я палко молюся про це, амінь.

 ""

Молитва про перевагу

Батько Бог, спасибі, що подарували чудову доньку. Вона дійсно дар згори. Господи, все її плани я передаю у твої руки. Дай моїй дочці мудрість, щоб вона могла зробити правильний вибір в навчанні та житті. Допоможіть їй починати та закінчувати кожен день разом з вами. Нагадайте їй, що ви відповідаєте за її життя. Нехай вона зробить все якнайкраще на славу твого святого імені. Нехай вона завжди буде нагорі, а не внизу, тільки нагорі, а не внизу. Це в ім’я Ісуса, я вірю і молюся, амінь.

Покрийте її своєю любовною молитвою

Дорогий Бог, сьогодні я привожу свою дочку до Твого престолу благодаті. Накрийте її крилами любові на цьому етапі її життя. Господи, є так багато речей, які вона може збити з пантелику, так багато питань, які у неї виникають через переживання, через які вона проходить. Позбавтеся від збентеження своєю любов’ю і дозвольте своїй ідеальній любові принести впевненість в її серці. Нехай вона залишиться твердою в вашому слові та продовжить бачити в вас прекрасне. В ім’я Ісуса я вірю і молюся, амінь.

Схожі статті

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!