Молитви про захист дочки від поганих друзів і оточення

Господи, зв'яжіть мою дочку з хорошими друзями, які допоможуть їй стати тією людиною, яким Ви її створили.

Молитва Дружби

Небесний Батько, у вашому слові йдеться, що погана компанія розбещує хороший характер. Господи, я молюся за свою дочку-підлітка. Допоможіть їй знайти відповідних друзів в школі, церкві та в нашому суспільстві. Зв’яжіть її з хорошими друзями, які допоможуть їй стати тією людиною, яким Ви її створили. Допоможіть їй побудувати довгострокові дружні відносини, засновані на вічних цінностях. Нехай вона буде джерелом благословення для своїх друзів і світлом для тих, хто не знає вас. Дайте їй дар розрізнення, щоб вона могла розрізняти хороших і поганих друзів. Це в ім’я Ісуса, я вірю і молюся, амінь.

Молитва Захисту

Господь Ісус, останнім часом я продовжую турбуватися про свою дочку. Вона переживає багато змін. Зараз я відчуваю себе втраченим, бо не знаю, що робити. Господи, я не можу бути з нею весь час, тому не знаю, що вона робить, коли її немає зі мною. Захистіть її від всякого зла і допоможіть їй жити по своєму слову. Усуньте всі перешкоди, які ставить на її шляху ворог, і захистіть її від спокус, через які проходять підлітки. В ім’я Ісуса я вірю і молюся, амінь.

 ""

Молитва про чистоту

Господи, нехай моя дочка буде віддана Тобі. Вона не може залишатися чистою своєю силою. Святий Дух, візьми під контроль її життя і навчи всьому, що стосується чистоти та життя. Нехай вона буде ходити в дусі та в правді в підлітковому і зрілому віці. Господь, коли інші дають їй нечестивий рада, нагадай їй про Твоє слові та надихнути її дотримуватися їх. Дайте їй сили в її внутрішній істоті, щоб вона не поступилася, коли однолітки змушують її займатися сексуальною аморальністю та іншими речами, які не приносять слави вашому імені. В ім’я Ісуса я молю, амінь.

Варто в вашу молитву

Батько, багато підлітків намагаються знайти себе в поганих діях і людях, яких вони обожнюють. Тиск змушує більшість з них втрачати уявлення про себе. В результаті багато впадають в депресію, а деякі закінчують життя самогубством. Дорогий Бог, нехай моя дочка дізнається, що її цінність виходить тільки від Ісуса. Святий Дух, нагадай їй, що вона є праведність Божа через Христа Ісуса. Допоможіть їй завжди пам’ятати, що вона улюблена дочка Бога, і ніхто не може цього змінити. Якщо сумніваєтеся, допоможіть їй зрозуміти, що Ви її так сильно любите. В ім’я Ісуса я вірю і молюся, амінь.

Популярне

Схожі статті

Їм і худну! Дуже смачний і соковитий салат “Розгрузочний” з 4-х інгредієнтів: такий можна і на свято подати

Салат за цим рецептом виходить не лише смачним, а й корисним і низькокалорійним. Ви можете їсти його навіть на ніч і не хвилюватися за власну фігуру.

Один типаж жінок: в Мережі порівняли молоду дружину Володимира Остапчука з його колишніми – як 2 краплі води

Підписники Володимира Остапчука порівняли його теперішню дружину з колишніми. Шанувальники знаменитості впевнені — дівчата мають схожий типаж.

Винен характер чи обставини? Чому Сергія Притулу “вигнали” з шоу “Хто зверху?” – Леся Нікітюк все пояснила

Відомий український ведучий Сергій Притула вже давно не веде шоу "Хто зверху?". Про те, що стало причиною цієї події, читайте у новому матеріалі від "Однієї хвилини".