День Віри, Надії, Любові та їх матері Софії: що не можна робити сьогодні, всі традиції

30 вересня в Україні і Росії за церковним календарем відзначають день великомучениць.

Це християнське свято, присвячене мученицям, які в другому столітті, за легендою, що не перейшли на язичницьку сторону навіть під загрозою і численними тортурами. Після цього церква визнала Віру, Надію і Любов, а також їх мати Софію – святими мученицями, покровителька жіночої частини християнського людства.

Що не можна робити 30 вересня по традиції?

День Віри, Надії, Любові та їх матері Софії
День Віри, Надії, Любові та їх матері Софії

Особливих обрядів, пов’язаних з цим днем, в християнському світі немає. Однак вважається, що сьогодні чоловіки повинні влаштовувати вихідний або свято своїм мамам, бабусям, дружинам, донькам – усім жінкам в оточенні.

У релігійному світі вважається, що жінкам сьогодні нічого не можна робити, а будь-яка робота – вважається гріхом.

А якщо жінка хоче собі щастя і відпустити душевні переживання, то вона обов’язково повинна виплакатися. Сльози допоможуть зміцнити взаємини з близькими, а також будуть потужним оберегом на наступний рік.

Схожі статті

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".