Молитви подяки за їжу на кожен день

Господи, я освячую цю їжу Твоїм словом і молитвою.

Молитва Сили

Батько Бог, спасибі тобі за цю їжу, яку ми збираємося з’їсти. Хоч ми та не просили Тебе про це, Господь, ти надав нам це, спасибі за цю величезну любов. Коли ми приймаємо цю їжу, нехай наші тіла зміцняться, щоб ми могли стати сильними та продуктивними. В ім’я Ісуса ми віримо і молимося, амінь.

Спілкування під час молитви перед їжею

Дорогий Бог, ми дякуємо Тобі за те, що ти доглядав за нами протягом дня. Коли ми їмо цю трапезу, нехай цей час послужить нам часом для спілкування один з одним. Нехай все, що ми робимо або говоримо, буде для твоєї слави, Господь. В ім’я Ісуса ми віримо і молимося, амінь.

 ""

Молитва за їжу

Господи, я освячую цю їжу Твоїм словом і молитвою. Коли ми сідаємо насолоджуватися цією трапезою, давайте завжди пам’ятати про те, що потрібно завжди працювати заради їжі, що дає нам життя вічне, яку дає нам наш Господь Ісус. Бажаю нам з любов’ю насолодитися цією маленькою порцією. В ім’я Ісуса я вірю і молюся, амінь.

Молитва за тих хто готував їжу

Небесний Отець, спасибі за цю їжу. Так підтримає і порадує наші серця. Дякую за людину, яка його підготував. Благослови їх у всіх їхніх починаннях. Нехай їх чаші переливаються, і нехай добро і милосердя супроводжуватимуть їх в усі дні їх життя. Ми любимо і шануємо вас, тому що ви той, хто дає нам їжу. В ім’я Ісуса я вірю і молюся, амінь.

Схожі статті

В класичний вінегрет додала цікавий інгредієнт і перетворила його на новий салат: пікантний смак з родзинкою

Всі полюблять класичний варіант вінегрету з буряком та маринованими огірками. Але якщо додати до звичного рецепту новий інгредієнт, завдяки якому звична для нас страва вибухне новими фарбами смаку?

Рецепт розповіла свекруха. Тепер готую через день, і завжди просять більше: пиріг із печінкою та картоплею

Смачна і ситна випічка не обов'язково повинна вимагати багато складних продуктів. Наприклад, можна взяти курячу печінку, картоплю та сир. Сьогодні ми підготували рецепт саме такого простого пирога.

Відбивні ніжні, як масло: перед приготуванням вимочую м’ясо в секретній суміші, а потім і жувати не треба

Відбивні зроблені за цим рецептом виходять дуже ніжними, навіть якщо використовувати жорстке свиняче, чи яловиче м'ясо. Весь секрет у вимочуванні м'яса у секретній суміші.